Tirsdag d. 31. maj afholder lokalafdelingen under HSP-foreningen i Slagelse et arrangement om drømme og sensitivitet. Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Lene Sonne
Lene Sonne

Det er Lene Sonne, som er forfatter til 3 bøger om sensitive børn og unge, der denne aften sætter fokus på, hvad sensitive mennesker kan bruge deres drømme til. Vi taler her om de natlige drømme.

Lene har gennem sin rådgivningspraksis tolket adskillige drømme for sensitive mennesker, og hun har erfaret, at der ligger vigtige budskaber i drømmene. Drømmene kan fortælle om ressourcer og stærke sider og også om udfordringer, som man går og tumler med i sin underbevidsthed.

Det smukke ved drømmene er, at de er kreeret af drømmeren selv, og at det derfor er drømmeren, der har svaret på, hvad symboler og stemninger i drømmen kan betyde.

Drømmene kan vise, hvordan overstimulering føles af den enkelte, og de kan beskrive, hvor man henter sine ressourcer.

Lene betragter drømme som gode venner, der kommer med råd og vejledning til, hvordan man kan leve sit liv på en måde, hvor man føler større trivsel og glæde. De kommer også med råd til, hvad der giver udfordringer, og hvordan man kan håndtere dem.

Lene Sonne har en uddannelse på Dybdeterapeutisk Institut og har herudover lært kunsten at tyde drømme hos dygtige lærermestre, blandt andet Bodil Claesson, der også har udgivet bøger om emnet. Lene har tolket drømme i mere end 30 år.

Vil du vide noget mere om, hvordan du kan bruge dine drømme til at lære dig selv at kende, så er du meget velkommen til arrangementet d. 31.05. 2016 kl. 19.00 – 21.00 på Slagelse Bibliotek i Den store Sal.

Tilmelding skal ske på www.hspslagelse.com