Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 6-11. maj 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-slagelse.dk

SPRITBILISTER
Politiet standsede onsdag klokken 2.20 en 19-årig mand fra Sandved, der kom kørende på Næstvedvej i Slagelse. En alkometertest viste, at den 19-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En 70-årig mand fra Dalmose blev søndag klokken 20.55 standset af politiet, da han kom kørende i bil ad Sorø Landevej i Skælskør. En alkometertest viste, at han havde en promille over det tilladte. Den 70-årige blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

På Næstvedvej i Fuglebjerg standsede politiet lørdag klokken 13.00 en 19-årig ung mand fra Slagelse. En narkometertest viste, at han var påvirket af cannabis. Den 19-årige blev derfor anholdt og sigtet for at køre i påvirket tilstand.

HÆNDELSER

KORSØR: Knallertkontrol flere steder i byen – tre beslaglæggelser
Politiet har de seneste dage fået flere opringninger fra borgere, der fortalte, at der på flere veje i Korsør blev på kørt knallert på en meget generende måde. Derfor havde politiet i går eftermiddags flere knallertkontroller i Korsør: På Strandvej fik politiet øje på en knallertkører, som de bad standse. Det ville han imidlertid ikke og kørte i stedet væk. Betjentene kørte efter, og et stykke derfra efterlod knallertkøreren sin knallert og løb væk. Knallerten står nu på Slagelse politistation. På Engvej blev en 16-årig dreng standset, da han kom kørende på en ulovlig knallert. Han blev sigtet efter færdselsloven, og knallerten blev kørt til Slagelse politistation. På Motalavej standsede en af politiets cykelpatruljer en 22-årig mand, der kørte på en motorcross. Han havde ingen styrthjelm og havde ingen papirer på køretøjet, ligesom der heller ikke var nummerplader på. Så han blev sigtet efter færdselsloven, og crosseren blev beslaglagt. Politiet fortsætter indsatsen de nærmeste dage.

SKÆLSKØR: To røverier i Skælskør
En 56-årig mand fra Skælskør var mandag klokken 19.31 udsat for et røveriforsøg. Det skete på Stationsvej i Skælskør, hvor den 56-årige blev passet op at en yngre mand, der pegede på ham med en pistol og forsøgte at true sig til den 56-åriges pung. Den 56-årige havde ingen pung med, og røveren forsvandt herefter. Klokken 20.02 blev en butik i Algade i Skælskør udsat for røveri. En mand kom ind i forretningen og truede med en pistol, og herefter fik han udleveret dagens omsætning. Røveren løb forbi ALDI og ud på Bakkenborgvej.Røveren beskrives som : mand, ca. 170 cm., omkring 20 år. Han talte dansk med accent og var iført sort hætte over hovedet, sort tørklæde for munden, mørk trøje, mørke løsthængende bukser, hvide sko og mørke handsker.Politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninger til sagerne.

SLAGELSE: Politiet fik en sang
Politiet kommer med jævne mellemrum forbi barer, diskoteker, restauranter og spillesteder for at sikre sig, at alt er vel. Det gjorde et par politibetjente også natten til lørdag, hvor de besøgte en café på Løvegade i Slagelse. Her var rigtig god stemning, og live-bandet på stedet dedikerede oven i købet spontant en sang til politiet i Slagelse i anledning af betjentenes besøg. Tak for det.

SLAGELSE: Knallerttyve løbet op af politiet
Lørdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse fra en borger, der havde set to unge fyre på en knallert, der var blevet stjålet tidligere på ugen fra en ejendom på Stillinge Strandvej ved Stillinge Strand. De to fulgtes med to andre på en anden knallert, som dog forsvandt, da politiet ankom. De to andre forsøgte først at få knallerten med over stranden, men måtte opgive og stak derfor videre i løb. På Rylevej blev de løbet op at et par betjente, og de blev anholdt klokken 15.21. Det var en 16-årig og en 17-årig fyr, begge fra Slagelse, og de blev sigtet for tyveri af knallerten. De blev begge taget med til politistationen i Slagelse, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen kort efter klokken 18.

SLAGELSE: 42-årig anholdt efter vold
En 42-årig mand fra Slagelse blev lørdag klokken 9.12 anholdt på en bopæl og sigtet for vold. Det skete, efter at han tidligere på morgenen havde opsøgt en tidligere bekendt – en 41-årig mand – på Sdr. Stationsvej og overfaldet ham med spark på kroppen og flere knytnæveslag i ansigtet. En 27-årig kvinde, der også var i lejligheden, fik også nogle slag. Det var tilsyneladende forsmået kærlighed, der udløste overfaldet. Den 42-årige blev afhørt på politistationen i Slagelse, inden han blev løsladt igen klokken 10.59.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Skælskør Slagelsevej Hus Onsdag klokken 14.30 til fredag klokken 14.00 Dvd’er, cd’er, guldsmykker og tøj
Skælskør Ørslevvej Landejendom Lørdag klokken 16.00 til søndag klokken 02.16 Samsung Notebook, Apple TV, Ipad mini, betonblander, fiskegrej, skruemaskine af mærket Metabo og en router.
Slagelse Marievej Hus Søndag klokken 21.50 – 22.20 Intet stjålet

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Korsør Motalavej Klokken 19.30-20 En blev sigtet for at køre uden at have spændt sikkerhedsselen
Slagelse Klokken 17.45-19.45 Seks køretøjer standset og kontrolleret: To blev sigtet for at køre uden sikkerhedssele og en for at brug håndholdt mobiltelefon
Slagelse Schackenborgvej Onsdag klokken 14.15 – 14.45 Seks biler kontrolleret – en blev sigtet for at køre for hurtigt og to blev sigtet for at køre uden sikkerhedssele
Slagelse Torsdag klokken 1 til 2.30 Målrettet spirituskontrol: en sigtet for at køre frem for gult

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Slagelsevej Torsdag klokken 8 – 15.05 ATK 490 80 50 km/t 87 km/t 19 klip og 1 betinget frakendelse