Store dele af årets program for Sørby Marked 2016 er allerede offentliggjort, men nu er SIF-Venner, der står bag markedet, klar med det fulde program for markedsdagene fra fredag den 3. juni til og med søndag den 5. juni. Det oplyser SIF-Venner i en pressemeddelelse.

Sanne SalomonsenMarkedet tyvstartes traditionen tro allerede torsdag aften kl. 18.45, hvor der er stort reklamebanko i Sørbyhallen.

Fredag er det en lige så fast tradition, at Slagelse Garden spiller markedet i gang kl. 17.00, mens åbningstalen holdes kl. 18.40 på Friluftsscenen.

Kl. 20.00 går det løs med markedsbal i Danseteltet, hvor bandet ”Smukke Møller” står på scenen.

– Fredag aften står i Kim Larsens tegn, når Smukke Møller tager fat i Larsens kæmpestore bagkatalog med både Gasolin, Bellami, Kjukken osv., forklarer Martin W. Hansen, der er formand for underholdningsudvalget.

Er man mere til historier og en aften med forskellige klassikere, så underholder Steen Kåre i London Pub.

KristinaPoledance og cowboys
Lørdag morgen fejrer daginstitutionen Skovbrynet sit 30 års jubilæum på markedet, når de giver koncert i Danseteltet.

Skovbrynet er blot et af de lokale underholdnings-tiltag, der besøger markedspladsen. Lørdag formiddag kl. 11.30 er det poledancerne fra House Of Pole i Slagelse, der indtager Danseteltet.

– Det er efterhånden et par år siden, vi seneste havde besøg af House Of Pole. De stærke og smidige piger vakte stor begejstring sidst, og det forventer vi, at de gør igen i år, fortæller René Sørensen, som er formand for SIF-Venner.

Søndag er det ”Western All Breed Showteam”, der kl. 11.00 underholder på pladsen foran Friluftscenen med ægte cowboystemning, heste og stort rideshow.

Samtidig søndag kl. 11.00 er der grundlovsmøde i Hegnet, hvor markedsgæsterne har mulighed for at møde de lokale politikere til en snak om rigets tilstand.

Johnny LoganSalomonsen og Logan
Årets hovednavne er naturligvis Sanne Salomonsen, Johnny Logan og Black Dylan, der spiller henholdsvis lørdag, søndag og fredag.

Men markedsgæsterne kan også nyde hård Volbeat-rock, når Guitar Rebels indtager Friluftscenen lørdag eftermiddag eller country, dansktop og jazz i Vinstuen samt Schlagersøndag med Klaus & Servants og Dario Campeotto.

– Og så er der selvfølgelig Mek Pek & Habasutterne for de mindste lørdag eftermiddag i Danseteltet. Vi har igen i år forsøgt at sammensætte et alsidigt program for store og små markedsgæster. Og det, synes vi faktisk, er lykkes, lyder det fra Martin W. Hansen.

– Vi er selvfølgelig også klar med gratis sildebord, markedsbal om aftenen, damefrokost og alle de andre faste indslag i løbet af markedsdagene. Vi glæder os bare til at åbne Sørby Marked 2016 og byde alle gæsterne velkommen, slutter René Sørensen.

SM16-program