Alt imens Volleyklubben Vestsjællands mange frivillige arbejder på at forberede sæsonstarten med liga-volley på programmet for første gang nogensinde i klubbens historie, så er det nu også officielt, at klubbens cheftræner for det bedste herre- og damehold Kim Buchwald er blevet udnævnt som landstræner for Dansk Volleyball Forbunds U17-kvinder.landshold-kim

Det er en kæmpe mulighed for, at Kim Buchwald kan udvikle sig yderligere indenfor trænergerningen, og derfor var vi heller ikke længe om at give Kim muligheden for at varetage dette spændende job også, udtaler klubbens formand Mads Olsen.

Flere lokale er udtaget landshold-oskar

Udover at Kim Buchwald har ansvaret på banen, når landsholdet er i aktion, så er der endnu en lokal volleyball-spiller, der bliver tilknyttet landsholdet. Rolf Meegdes bliver teammanager for U17-landsholdet, og skal således sikre, at Danmark kan stille op i de internationale turneringer.

 

Men det er ikke kun trænere og ledere, der skal repræsentere Danmark. Volleyklubben Vestsjælland har også fået udtaget hele fire spillere til U17-landsholdene. Det drejer sig om følgende spillere:

– Emma Hesselholt, 16 år, udtaget for 2. år i træk til U17-landsholdet. Emma er knyttet til Slagelse Talent og Elite. Emma spiller desuden på klubbens førstehold i 1. division,

og spiller pladsen midterangriber. Emma debuterede på klubbens førstehold allerede som 14-årig. landshold-emma

– Oskar Madsen, 16 år, udtaget for 2. år i træk til U17-landsholdet. Oskar er ligesom Emma, en del af Slagelse Talent og Elite. Oskar spiller på klubbens ligahold som kantspiller. Oskar fik debut på klubbens førstehold sidste år – blot 15 år gammel.

– Kalle Madsen, 14 år, udtaget for første gang til U17-landsholdet. Han har muligheden for at spille i denne aldersgruppe i flere år grundet hans unge alder. Kalle er en del af eliteklasserne på Nyvangsskolen i Slagelse Kommune og får suppleret sin klubtræning med morgentræning på udvalgte dage.

– Frederik Fiskbæk, 15 år, udtaget for første gang til U17-landsholdet. Frederik spiller på klubbens talentfulde boblerhold.

 

 

 

landshold-rolf

landshold-kalle

landshold-frederik

Del på sociale medier