Fra hun blev født, har hun været med på arbejde, først i Spar Supermarked i Korsør, og de sidste 17 år i Bo Grønt Havecenter i Øster Stillinge.
Iværksætteri og livet som selvstændig er nærmest kommet ind med modermælken og aftensmaden. Hun har hørt sine forældre tale om butik, indkøb, kunder og alt hvad der hører med til livet som selvstændig.
Line Grube Møller har læst på Syddansk Universitet og blev færdig med en økonomiuddannelse hos DHL Express i Vallensbæk, hun har samtidig arbejdet i weekender og helligdage i havecentret, og en dag kom hun og meddelte sine forældre, at hun ønskede at overtage driften og springe ud som selvstændig.
1 September 2016 startede Line som daglig leder, samtidig med at hun gennemførte nødvendige kurser samt et iværksætterforløb i Vækshuset i Slagelse.
Jane og Finn Møller er begge medio 50 år og har været selvstændige siden 1984, først i dagligvarebranchen og i 2000 etablerede de havecentret Bo Grønt i Øster Stillinge.
”Mine forældre har ønsket at sælge deres havecenter gennem de sidste 6-7 år, uden at det har været muligt at finde købere, som kunne løfte opgaven”.
”Jeg har altid ønsket at få min egen virksomhed, og at det skulle være havecentret er en tanke, som er modnet hos mig de sidste par år. I et havecenter får man masser af frisk luft og møder mange mennesker i sin dagligdag, det gør man ikke når man sidder lukket inde på et kontor”
”En helt lille virksomhed er det jo ikke, havecentret har op til 9 ansatte i højsæsonen, i alt ca. 2000 m2 under tag og et grundareal på 17000 m2 så der er plads til udvikling i fremtiden. Mine forældre har gennem alle årene haft en rigtig god virksomhed, og den glæder jeg mig til at føre videre”
Ny ejer betyder naturligvis også nye øjne på virksomhedens sortiment, vi ser heldigvis flere unge familier i havecentret, og det gør, at der indendørs efterspørges flere grønne stueplanter og kaktus mm. Desuden vil der være endnu større fokus på de spiselige haveplanter, frugt og krydderurter.
Vi etablerer desuden en afdeling med danske delikatesser, most, marmelade, vin og øl. Det gør at man kan få lavet en gavekurv evt sammen med blomster, men også lige købe lidt med hjem til middagsbordet.
Men det øvrige koncept har gjort havecentret til en succes, og det vil jeg naturligvis fortsætte i årene fremover, lige som alle medarbejdere incl Jane og Finn heldigvis fortsætter, selv om der er kommet ny chef.
Overtagelsen var officielt 1 januar 2017, men de første måneder er blevet brugt på at flytte rundt i den indendørs afdeling med et par medarbejdere, og først fra starten af marts er de udendørs medarbejdere startet.

Den 3. marts 2017 mellem kl. 14 og 16, afholder Line Grube Møller reception i havecentret med kaffe og kagebord, og i den forbindelse håber hun at Leverandører, kunder og venner af huset, vil kigge forbi, før foråret rigtigt kommer i gang og hele branchen får rigtig travlt.

Line Møller, Bo Grønt Havecenter, Øster Stillinge
Line Møller, ejer af Bo Grønt Havecenter, byder velkommen.