Hvem synes du skal vinde årets idrætspræstation?
Hockey, vandpolo eller femkamp? Hvem fortjener mest at hive prisen for årets idrætspræstation hjem? Det får alle borgere i Slagelse Kommune nu mulighed for at få indflydelse på, når afstemningen skydes i gang på slagelse.dk og facebook. Valget står mellem tre kandidater, som er blevet indstillet af idrætsforeninger og borgere i kommunen. Årets idrætspris uddeles i samarbejde med Sjællandske, og prisen går til den udøver/det hold fra kommunens idrætsliv, som kommunens borgere mener, har leveret den største sportspræstation i 2016.

Traditionen tro fejrer Slagelse Kommune de mange store idrætspræstationen, som er opnået igennem hele 2016, til Slagelse Guld den 25. april. Her fejrer vi de mange dygtige sportsfolk, som har vundet en guldmedalje i 2016. Sammen med Slagelse Idræts Råd uddeler vi i alt syv idrætspriser, deriblandt en spritny Slagelse Talent og Elite-pris. Gennem de seneste måneder har alle kunne indstille nominerede til årets idrætspris, og de nominerede er:

• Line Grubak (Slagelse Fægteklub og Slagelse Rideklub)
• Slagelse Hockeyklubs herrehold
• SSK Waterpolos U15-hold

Gå ind og stem på din favorit
Ligesom alle har haft mulighed for at indstille de nominerede, så får alle nu også mulighed for at stemme på, hvem der skal vinde den prestigefyldte pris, som blev indført sidste år. Alle kan stemme på www.slagelse.dk/slagelseguld, eller på kommunens facebookside. Du kan stemme frem til den 19. april kl. 12. Vinderen af prisen er den udøver/det hold, som har modtaget flest stemmer, når afstemningen er slut. Kun en stemme pr. IP-adresse vil blive talt med. Så du kan kun stemme én gang.
– Jeg håber, rigtig mange vil gå ind og stemme på deres favorit til årets idrætspris og for det skal være så nemt som muligt, er der i år mulighed for stemme enten på facebook eller på slagelse.dk. Det er tre flotte præstationer, som er nomineret, så det bliver spændende at se, hvem der hiver endnu en sejr hjem til samlingen og dermed efterfølger VK Vestsjællands herrehold, som fik prisen sidste år, siger formand for Kultur, Fritids- og Turismeudvalget Troels Christensen.

Kom tæt på de tre kandidater
Hvis du vil vide mere om de tre kandidater og deres præstationer, så husk at følge med i Sjællandske i den kommende tid, hvor de vil præsentere de nominerede udøvere/hold. Du kan også læse mere om de nominerede på kommunens hjemmeside.

VK Vestsjælland vandt Årets Idrætspræstation 2016. Honorering her. Foto: Slagelse Kommune