Den nyeste teknologi pakket ind i lækkert design står højt på de kommende konfirmanders ønskelister. Læs herunder fem bud på konfirmationsgaver, der går rent hjem, fra butikschefen hos Humac i Slagelse.

Konfirmationerne står for døren, og mens forældre booker festlokaler og sveder over bordplanen, tænker teenagerne mere over, hvad der kommer til at fylde på gavebordet. Traditionelt er Humac på Jernbanegade et yndet mål for familiemedlemmer, der handler konfirmationsgaver, samt efter festen, når de nyrige unge bruger gavepengene.

– Vi kan mærke, at konfirmationer trækker en stor del af salget lige nu. Faktisk stiger salget af iPhones og MacBooks med 40 procent i konfirmationsmånederne. Det er især på grund af de mange unge i Slagelse og omegn, der på blå mandag og dagene herefter går i byen for at brænde en masse penge af, siger Jonas Weber, butikschef i Humac Slagelse, og lister herunder de fem største konfirmationsgavehits i 2017.

MacBook Pro er den ultimative konfirmationsgave, der står øverst på mange ønskelister. Den nyeste udgave er blot et par måneder gammel og er allerede ekstremt populær. Den nye Pro-model er forbedret på alle parametre og har fået touch-bar i tastaturet, der skifter funktionalitet, alt efter hvad du har brug for, og hvilket program du har åbent. Derudover er MacBook 12″-modellen særligt attraktiv blandt pigerne, da den fås i Rose Gold, Silver, Gold eller Space Grey og dermed kan matche iPhonen.

iPhone 7 topper Apples smartphone-sortiment, og lige præcis topmodellerne har i det seneste årti været et af de allerstørste gaveønsker blandt konfirmanderne. Det gælder bestemt også i år, hvor mange af de kommende konfirmander allerede er ude i butikkerne og udpege gaveønsker sammen med deres forældre. Pigerne går hovedsageligt efter farverne Gold og Rose Gold, mens drengene i højere grad ønsker sig den klassiske Silver eller den nyere Jet Black. Den spritnye, røde iPhone 7 vil også tiltrække opmærksomhed.

BeoPlay A1 har vist sig at være Bang & Olufsens bedst sælgende produkt nogensinde – ikke mindst blandt de yngste kunder. De unge vil rigtig gerne have B&O-produkter, for de kender kvaliteten og designet fra deres forældre. Derfor forventer Humac i Slagelse, at der bliver solgt mange i konfirmationstiden. A1 er B&O’s mindste bluetoothhøjttaler til dato, men leverer et lydtryk, der nemt kan fylde et teenageværelse. Med en læderstrop kan den hænges op og tages med overalt, og den er modstandsdygtig over for vejr og vind. A1 sælges i syv farver, Deep Red, Black, Natural, Moss Green, Tangerine, Charcoal Sand og Sand Stone.

MacBook Air har efterhånden et par år på bagen, men er stadig en megapopulær computer, som lever op til langt de flestes behov. Air-modellen har en rekordlang batterilevetid på 12 timer og er lige præcis derfor den perfekte computer til skolebrug, hvor der ofte er langt til stikkontakten. Samtidig vejer den kun lidt mere end en liter mælk og er ligetil at have med i tasken.

Trådløse høretelefoner har Humac i Vestsjællandscentret også høje forventninger til her i konfirmationstiden. Især prisen på Beoplay H4 og Beats Solo 3 er konkurrencedygtig for et sæt trådløse høretelefoner i topklassen. Men høretelefoner generelt er et meget populært gaveønske blandt de unge, og der findes adskillige varianter i alle prisklasser fra mærker som B&O PLAY, Beats by Dre, JBL og Libratone.

Humac er Nordens største forhandler af produkter fra Apple med 22 konceptbutikker overalt i Danmark. Samtidig servicerer og reparerer Humac alle Apple-produkter, uanset hvor de er købt. Den lokale butik er beliggende på Jernbanegade 10. https://www.humac.dk/privat/shop

Macbook Pro er den ultimative konfirmationsgave i Slagelse, og salget stiger traditionelt med op til 40 procent i konfirmationsmånederne. Foto: PR.
H4 er et sæt splinternye trådløse høretelefoner fra B&O PLAY, som Humac forventer sig meget af på grund af den konkurrencedygtige pris. Foto: PR.