Hjemmelavet mad rykker ind i Slagelse Svømmehal og Antvorskovhallen, dermed kan man via to forpagtere servere sunde retter til de besøgende.

Nyt liv er på vej ind i Antvorskovhallen, når to nye forpagtere fra den 1. oktober har overtaget forpagtningen og vil bringe sunde retter, som er lavet fra bunden og mulighed for plejning til større arrangementer med ind i hallen. Samtidig vil de to forpagtere også levere sunde retter til Slagelse Svømmehals besøgende. De to forpagtere er allerede trukket i arbejdstøjet og glæder sig til at byde brugerne af Antvorskovhallen velkommen fra den 22. oktober.

Sund mad lavet fra bunden vil fra 22. oktober være en del af menuen i Antvorskovhallen, når to nye forpagtere starter og sætter en ny linje. De to forpagtere Kit Frimark og Susanne Bolvig vil bl.a. tilstræbe at bruge en vifte af kommunens lokale leverandører for at støtte op om lokalmiljøet, og de to forpagtere har allerede været i tæt dialog med flere af brugerne, så menuen vil også være tilpasset deres ønsker.

Mere gang i klublivet og flere arrangementer i hallen
– Det har længe været vores store drøm at drive et cafeteria, hvor vi kan servere god og sund mad til fornuftige priser. Gennem en dialog med brugerne af hallen, har vi fundet frem til en menu, som bl.a. vil byde på sunde sandwich, pastasalat, wraps, dagens kage og rugbrødssandwich. For at få gang i klublivet vil vi også tilbyde en eftermiddagspose med både mad, sunde snacks og drikkevarer, så børn og unge måske vil blive og være lidt længere i hallen. Vi har også en masse idéer i støbeskeen f.eks. at indføre dagens ret, som også kan tages med hjem samt fro-kostordninger for virksomheder i kommunen. Vi håber også, at vi kan gøre det mere attraktivt at holde møder, en fest eller andre former for arrangementer i hallen, som vi kan levere forplejningen til, siger Kit Frimark, den ene af de to nye forpag-tere.

Stærkt lokalt netværk
Ud over fokus på sunde retter og mere liv i både hallen, VIP-rummet og mødelokalerne så har forpagterne også planer om, at de primære brugere af Antvorskovhallen løbende skal have medindflydelse på konceptet, så brugerne kan føle sig velkommen, og man i fællesskab kan finde fodslag for, hvordan de bedste rammer for klubliv og klublokaler kan skabes.

– Vi ser meget frem til de nye muligheder og planer, som de to nye forpagtere har lagt for Antvorskovhallens fremtid. Deres koncept vil give nye muligheder for flere arrangementer, så vores faciliteter kan bruges og komme både brugerne og borgerne til endnu større gavn, end de allerede er i dag. Samtidig så har forpagterne et stærkt lokalt netværk, og de er aktive i det lokale foreningsliv, så de har et rigtig godt kendskab til, hvad idrætsudøvere har brug for, og hvad der tiltrækker dem, siger leder af Idræt, Fritid og Faciliteter i Slagelse Kommune Christian Abildgaard.

De to nye forpagtere vil stå for alt fremstilling og servering af forplejning i Antvorskovhallen, og de vil fremstille samt levere forplejning til Slagelse Svømmehal.

Her er de to nye forpagtere i Antvorskovhallens kantine, det er Susanne (tv) og Kit (th). Foto: Slagelse Kommune