Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 31. Oktober 2017 til 7. November 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

 

Torsdag klokken 9.25 fik politiet en anmeldelse fra et vidne, der havde set en bil køre fra et hus på Æblegården i Slagelse, hvor der var begået et indbrud. Tyven havde brudt en havedør op, og der var stjålet et ur af mærket Omega. På grund af vidneforklaringer fandt politiet frem til en 41-årig mand fra Slagelse, der først på eftermiddagen blev sigtet for indbruddet.

HÆNDELSER
BOESLUNDE: 14-årig på køretur i bil
Søndag eftermiddag blev en 14-årig dreng fra Slagelse standset, da han i bil var i Dagli’Brugsen i Kr. Stillinge, og politiet afleverede ham til hans forældre. Mandag klokken 16.50 fik politiet endnu en anmeldelse om, at en bil uden nummerplader ræsede omkring i Skælskør. Det var den samme 14-årige, som sammen med en kammerat var ude at køre. Bilen blev standset af politiet lidt uden for Boeslunde, og politibetjentene tog nøglerne fra bilen, hvorefter de to drenge blev kørt hjem til forældrene. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

SLAGELSE: 45-årig sigtet for vold
En 45-årig mand fra Slagelse er blevet varetægtsfængslet frem til 22. november efter en voldsepisode fredag eftermiddag på en adresse lidt uden for Slagelse. Den 45-årige var mødt op på sin ekskærestes adresse. Men han var ikke velkommen og en anden mand på stedet forsøgte, at få den 45-årige til at gå sin vej. Det kom til håndgemæng, hvor den 45-årige bl.a. truede med kniv. Han blev efterfølgende sigtet for vold.

KORSØR: Knivstikkeri
En mand og en kvinde blev fredag aften klokken 23.37 stukket med kniv på Algade i Korsør. De blev begge kørt til behandling på Slagelse Sygehus. Politiet blev tilkaldt og en 22-årig mand blev anholdt og sigtet for grov vold. Efter at være blevet fremstillet i et grundlovsforhør lørdag er manden blevet varetægtsfængslet frem til 22. november.

SLAGELSE: Mand gik rundt med attrappistol – nu varetægtsfængslet
Politiet fik fredag klokken lidt før 9 en anmeldelse om, at en mand var set gå med en pistollignende genstand i bukselinningen på Ndr. Ringgade i Slagelse. Kort efter fik politiet kontakt til manden, der er 40 år og fra byen, og det viste sig at være en attrappistol han , gik rundt med.

Desuden havde han også en peberspray og en lille hammer på sig. Efterfølgende blev den 40-åriges lejlighed ransaget, og her fandt betjentene en del amfetamin og flere rifler samt et knojern. Manden blev anholdt og sigtet efter våbenloven og for salg af narko. Han blev senere fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet frem til 29. november.

SLAGELSE: Røveri i Aldi
Fredag klokken 19.35 kom en mand ind Aldi på Ndr. Ringgade i Slagelse, hvor han truede med en kniv til at få udleveret kontanter, hvorefter han stak af. Han beskrives som 20-30 år, almindelig af bygning, 175 cm høj, iført sort Puma-trøje, mørkeblå joggingbukser med hvide lodrette striber og sorte kondisko med hvid sål. Politiet vil meget gerne tale med folk, der kan have oplysninger til sagen.

KORSØR: To anholdt efter indbrud i pizzeria
En 51-årig mand og en 40-årig kvinde blev anholdt fredag morgen efter et indbrud i et pizzeria i Algade i Korsør. Et vidne anmeldte klokken 3.25, at to personer var brudt ind i pizzeriaet, og indbrudstyvene var ved at stikke af på cykel. Politiet fandt på baggrund af vidnets forklaring frem til de to tyve, som blev anholdt klokken 3.33 med en pose med fødevarer. De to afhøres på politistationen i Slagelse, og det overvejes, om de skal fremstilles i grundlovsforhør senere i dag.

KORSØR: To anholdt for forsøg på indbrud

Tirsdag klokken 14.45 fik politiet anmeldelse om, at en mand og en kvinde havde opført sig mistænkeligt og måske fjernet dele fra en knallert. De var omkring Nygade i Korsør. En patrulje kørte til stedet, og det viste sig hurtigt, at der umiddelbart intet var galt i forhold til knallerten, men de to var til gengæld interessante i forhold til flere indbrud i den seneste tid. De var begge fra Korsør-området, og de blev begge anholdt. Den 40-årige blev sigtet for forsøg på indbrud.

SLAGELSE: Butikstyve taget i trøjetyveri
To butikstyve blev mandag klokken 13.47 fanget af en centervagt, der efterfølgende tilkaldte en patrulje. De to tyve havde taget to trøjer i en herreekviperingsbutik i Vestsjællandscenteret, men det slap de altså ikke godt fra. Det drejede sig om en henholdsvis 25-årig og 34-årig mand af østeuropæisk baggrund. Den 25-årige mand blev sigtet for butikstyveri og fik en bøde på 2.000 kroner.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Skovparken Hus Mandag klokken 15-11 Playstation, sparegrise og julegaver
Korsør Tjærebyvej, Tjæreby Landejendom Mandag klokken 6.27 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse H.C. Andersensvej Hus Søndag klokken 18 – lørdag klokken 11.30 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse H.C. Andersensvej Hus Onsdag midnat – søndag klokken 8 Ikke gjort op om der er stjålet noget
Slagelse Halkevadvej, Snekkerup Hus Fredag klokken 6.15-14.45 Pengekasse
Slagelse Løvegade Lejlighed Fredag midnat – lørdag klokken 9.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Signesvej Hus Fredfa
g klokken 12.30-19.30
Kontanter, smykker og otte flasker rødvin
Slagelse Stikkelsbærvej Hus Onsdag klokken 13 – lørdag klokken 16.30 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Svendsgade Lejlighed Søndag klokken 15 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Kongstedparken Hus Søndag klokken 12 – torsdag klokken 16.15 Kontanter, en iPhone 4 og en PH-lampe
Slagelse Pantholm Hus Torsdag klokken 9.30-20 Et smykkeskrin med smykker
Slagelse Sagavej Hus Torsdag klokken 18.35-21.15 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Valdemarsgade Lejlighed Torsdag klokken 15.30-20.10 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Valdemarsgade Lejlighed Torsdag kl
okken 9-19.25
Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Æblegården Hus Torsdag klokken 9.25 Armbåndsur af mærket Omega
Slagelse Astrid Lindgrensvej Hus Onsdag klokken 17-20 Ikke gjort op om der er stjålet noget
Slagelse Fynsvej Hus Fredag klokken 15 – mandag klokken 8 En stol af ukendt fabrikat
Slagelse Rosengade Lejlighed Mandag klokken 20.15-3.57 Kontanter

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Slagelse Landevej, Sørbymagle Klokken 13.41-13.50 ATK 51 3 80 km/t 98 km/t
Dalmose Skælskørvej, Sdr. Jellinge Fredag klokken 7.59-9.16 ATK – bestilt færdselskontrol 735 3 60 km/t 70 km/t
Slagelse Slagelse Landevej Fredag klokken 12.30-13.51 ATK 549 14 80 km/t 97 km/t
Slagelse Slagelse Landevej, Sørbymagle Klokken 5.55-11.50 ATK 1957 38 80 km/t 133 km/t Et klip
Slagelse Slagelsevej, Flakkebjerg Klokken 7.55-13.50 ATK – bestilt færdselskontrol 451 10 60 km/t 90 km/t Tre klip