Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet Maj 01, 2018 til Maj 09, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER

SLAGELSE: Larm på Schweizerpladsen
Politiet blev mandag aften kaldt til Schweizerpladsen i Slagelse, hvor der var flere mennesker samlet, og hvor der skulle være noget tumult. Da betjentene ankom, var der nu ikke noget slagsmål, men vidner udpegede en ung mand, som havde råbt og kastet med en stol. Det var en 17-årig fyr fra byen, og han blev anholdt klokken 21.05 og taget med til politistationen i Slagelse til en kort afhøring. Han er sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

SLAGELSE: To kamphaner sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen
Mandag klokken 21.36 fik politiet en anmeldelse om, at to mænd var kommet op at toppes på en p-plads på Toften i Slagelse. Det var en 47-årig mand og en 34-årig mand, begge fra Slagelse, og de blev begge sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. For at få ro på stedet blev den 34-årige anholdt og taget med til politistationen i Næstved, hvor han tilbragte natten, indtil han blev løsladt igen klokken 7.25 her til morgen.

SLAGELSE: Hurtig afgørelse i overfaldssag
Søndag klokken 15.04 fik politiet en anmeldelse om vold, hvor en 21-årig mand havde overfaldet en 19-årig kvinde på Ndr. Ringgade i Slagelse. Den 21-årige blev anholdt kort efter og blev sigtet for vold. Han blev mandag fremstillet i et grundlovsforhør i retten i Næstved, og her blev han idømt en straf på tre måneders fængsel.

SLAGELSE: Narkotika i baglommen
En dørmand fra en ældre irsk beværtning i Slagelse fortalte en patrulje, at der netop var smidt to personer ud fra stedet, fordi de havde taget stoffer. En nærmere undersøgelse af de to mænd viste da også, at den var gal. Den ene – en 30-årig lokal mand – havde lidt mere end 1 gram amfetamin i baglommen, mens den anden – også en lokal 30-årig mand – havde 1 gram kokain på sig. De blev begge sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Voldeligt overfald
Søndag klokken 15.04 fik politiet en anmeldelse om vold. En 21-årig mand overfaldt en 19-årig kvinde. En patrulje kom hurtigt til stedet og fik anholdt den 21-årige. Han bliver sigtet for vold. Da han tidligere har begået lignende vold, og nu er i gang med en afsoning, blev det vurderet, at han skulle fremstilles i grundlovsforhør mandag.

KORSØR: Slag og ukvemsord
En 19-årig lokal mand blev torsdag klokken 17.31 hevet ud af sin bil på Motalavej i Korsør. 8-10 unge mennesker på stedet skulle derefter have tildelt den 19-årige flere slag. En patrulje kom til stedet, men da var den 19-årige forsvundet, og det viste sig senere, at han var kørt hjem for at vaske blod af. Da patruljen kontaktede ham, benægtede han, at han var blevet overfaldet. I forbindelse med patruljens tilstedeværelse fik en 20-årig mand uden fast adresse en sigtelse for overtrædelse af bekendtgørelsen. Han råbte ukvemsord efter patruljen og løb fra stedet. Patruljen fandt ham senere og overbragte sigtelsen.

SLAGELSE: Stjal MacBook og telefoner
En 33-årig mand fra Slagelse var onsdag aften på besøg hos en bekendt i en lejlighed i centrum af Slagelse, Efter at den 33-årige havde forladt lejligheden, opdagede beboeren, at han manglede to mobiler og en MacBook. Det var nærliggende for politiet at henvende sig til den 33-årige, og på hans adresse fandt politiet de manglende stykker elektronik. Den 33-årige blev sigtet for tyveri.

SLAGELSE: 32-årig råbte efter politiet
Under patrulje på Albert Ibsensvej i Slagelse, så to politibetjente en knallertkører komme susende på en pocketbike uden styrthjelm. Knallertkøreren gjorde fagter i retning mod politiet, men magtede tilsyneladende ikke at styre knallerten samtidig, så han væltede og stak af fra stedet. Knallerten blev taget med til undersøgelse, og politiet skal nu finde frem til føreren.

SLAGELSE: Slået med bordben
En 43-årig kvinde var natten til torsdag udsat for vold i sin lejlighed i Slagelse. Den 43-årige havde besøg af en bekendt, men der opstod en diskussion, som resulterede i håndgemæng. Voldsmanden sparkede den 43-årige og hun blev slået med et bordben. Politiet blev hidkaldt af vidner, der havde hørt støjen, og en 46-årig mand fra Slagelse blev anholdt på stedet klokken 3.46 og sigtet for kvalificeret vold. Kvinden blev kørt til behandling på sygehuset for sine knubs, og den 46-årige anholdte blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han nu skal afhøres nærmere.

SLAGELSE: Brand i villa
Politi og brandvæsen blev mandag aften klokken 23.25 sendt til Ægirsvej i Slagelse, hvor der var udbrudt brand i en villa. Det var vidner fra nabolaget, der anmeldte branden. Førstesalen i huset udbrændte, og resten af ejendommen fik store skader, og først kort efter klokken 5 tirsdag morgen havde brandvæsenet endeligt slukket branden. Politiets teknikere skal nu undersøge huset for at fastlægge brandårsagen.Med venlig hilsen

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Nørreås Hus Tirsdag klokken 12-19 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Egevej ved Flakkebjerg Landejendom Fredag klokken 16-21.15 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Holbækvej Værelse Tirsdag klokken 19-23.50 Bærbar pc af mærket HP

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Stillingevej Klokken 19.56-20.14 11 køretøjer blev tjekket: Ingen sager
Slagelse Skoleleddet ved Marievangskolen Fredag klokken 7.30-8.20 En blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen
Slagelse Sdr. Stationsvej Klokken 14.40-14.50 10 køretøjer standset og kontrolleret: Ingen sager
Slagelse Slagelse Landevej ved Sørbymagle Klokken 10.51-11.32 28 køretøjer blev standset og kontrolleret, og der blev afsløret en enkelt spritbilist

 

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Klokken 13.46-19.40 ATK 8002 241 110 km/t 177 km/t Tre klip og en betinget frakendelse
Korsør Vestmotorvejen Klokken 13.45-19.30 ATK 6263 200 110 km/t 160 km/t Fire klip
Korsør Tårnborgvej Søndag klokken 7.35-14 ATK – bestilt færdselskontrol 1715 159 50 km/t 108 km/t 17 klip og en ubetinget frakendelse
Korsør Vestmotorvejen ved Storebælt Fredag klokken 7.48-13.23 ATK 4814 350 110 km/t 163 km/t 10 klip
Slagelse Ndr. Ringgade Lørdag klokken 8.15-14.40 ATK – bestilt færdselskontrol 1512 94 60 km/t 91 km/t
Korsør Skovvej Klokken 7.52-13.30 ATK 1435 15 80 km/t 111 km/t Et klip
Korsør Vestmotorvejen Klokken 13.38-19.25 ATK 7591 304 110 km/t 174 km/t To klip og to betingede frakendelser
Rude Næstved Landevej Kl. 13.56 – 15.30 ATK – bestilt hastighedskontrol 156 8 60 km/t 83 km/t 1 klip
Slagelse Valbyvej Kl. 16.30 – 19.40 ATK 205 69 50 km/t 86 km/t 12 klip og 3 betingede frakendelser.