De 27 take away restauranter i Slagelse, der er tilknyttet den landsdækkende take away portal Hungry.dk, hvor sultne danskerne kan klikke sig ind på de lokale restauranters menukort og bestille mad, har gennem de sidste tre år øget omsætningen med mellem 50-70 procent. Det viser nye tal fra Hungry.dk.

Og den tendens bekræfter Erol Korkmaz, indehaver af restauranten Big Bite i Slagelse, hvor sultne kunder kan bestille take away via Hungry.dks hjemmeside eller Hungry.dks app.

– Vi har været en del af Hungry.dks platform siden 2015, og jeg vil skyde på at vi sælger dobbelt så meget som inden vi blev en del af Hungry.dk. Det betyder også, at vi har ansat 2-3 medarbejdere mere, bl.a. til at bringe mad ud, siger Erol Korkmaz.

Foto: Hungry.dk

Flere arbejdspladser
Helt specifikt, så viser tallene fra Hungry.dk, at de 27 restauranter i Slagelse, der er koblet op på Hungry.dk, i gennemsnit har øget deres madomsætning med 62 procent. Og det er nogle tal, som Hungrys adm. direktør Rune Risom er rigtig stolt af og som han samtidig har en ambition om at øge yderligere.

– Vores speciale er, at vi kobler de lokale restauranter op med moderne teknologi, herunder vores app og websitet, som betyder, at restauranter kommer i kontakt med langt flere kunder, end hvis de udelukkende havde deres egen hjemmeside, siger Rune Risom.

Han peger på, at Hungry.dk hele tiden forsøger at gøre oplevelsen nemmere og bedre for kunderne, og det skulle gerne bringe endnu mere salg til de lokale restauranter og derved mere vækst og flere arbejdspladser.

– Vi udvikler konstant brugerfladen, samtidig med, at vi hele tiden øger udvalget af mad og restauranter. Derfor vælger flere og flere danskere take away portaler som indgang til at bestille mad leveret til døren, siger Rune Risom.

Værdien af madbestillingerne er steget
Væksten hos de lokale restauranter i Slagelse kommer ifølge Rune Risom både fra en stigning i antallet af ordrer og en stigning i værdien af de ordrer, der tikker ind via Hungry appen og websitet.

Ordreværdien hos vores restauranter i Slagelse er steget med 15 procent. Det hænger i høj grad sammen med, at i stedet for at bestille mad over telefonen, så bliver kunderne på en lækker måde i stedet præsenteret for flere muligheder og derved inspireret til at købe mere, forklarer Rune Risom.

Der er i alt 27 restauranter i Slagelse, der er koblet op på Hungry.dk. Restauranterne er både sushi restauranter, burger barer, pizza restauranter, kebab m.fl.