Det blev til et flot farvel – og goddag, da Claus Frederiksen takkede af efter 44 år i KunstGalleriet og gav depechen videre til Johnny Persson, den tidligere jurist som nu har taget det første skridt mod et nyt og spændende eventyr, som indehaver af alverdens spændende kunst. Kunsten er dog ikke et nyt område for ham. Det er en livspassion, som nu skal leves fuldt ud. 

Der var sort af mennesker, som alle hyggede sig, blandt de farverige malerier og skulpturer, den glade musik, gode taler og massevis af gaver. Kunder, kunstnere, samarbejdspartnere, venner og familier var talstærkt mødt op til denne særlige dag. Der blev givet store kram og faste håndtryk. Der blev sagt farvel, på gensyn, goddag og velkommen. Ja, tiden i KunstGalleriet i Bredegade er langt fra forbi, trods en epoke med Claus i front er ovre. Nu er en ny tid startet, og det bliver lige så spændende at følge.

Dit Slagelse var kort forbi og sige pænt farvel til Claus og goddag til Johnny. Se vores billeder fra den hyggelige dag her.

Til alle jer der ikke nåede forbi, er butikken åbent igen lørdag kl. 10-15, så kig endelig ind. Flot, spændende og mangfoldige udstilling, der i dagens anledning består af de fleste af alle deres kunstnere.

Følg med lige her og se nyheder, begivenheder og meget mere.