Lamour i Slagelse sælger luksus boheme tøj, sko og accessories. Den romantiske og feminine stil med et twist af råt.

Hos Lamour finder du altid det sidste nye hentet hjem fra udlandet.  Alle varer er nøje udvalgt så de matcher stilen. Lamour lægger stor vægt på kvalitet og små fine detaljer, så alt passer sammen i deres sortiment – fra glimmer og similisten til perler og nitter. Lamour vælger altid de bedste kvaliteter, angora, uld, cashmere mm, som passer til den romantiske stil med et twist af råt tilbehør, men stadig til den feminine kvinde. Kig ind i Lamour og bliv fristet af det smukke tøj og skønne accessories.

Lamour
Nygade 2
4200 Slagelse

Butikkens åbningstider:
Mandag, tirsdag, onsdag kl.10.00-17.30
Torsdag og fredag kl.10.00-18.00
Lørdag kl. 10.00-14.00

Vil du hellere shoppe hjemmefra så finder du Lamours webshop her: Lamourshop.dk.