Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 12. Februar 2019 til 20. Februar 2019.

Bemærk at det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
SLAGELSE: 48 sigtet for at bruge mobil under kørsel. Tirsdag holdt politiet et vågent øje med trafikanterne på Sdr. Ringgade i Slagelse. Mellem klokken 10.00 og 18.00 screenede politiet godt 500 køretøjer, og der blev sigtet en enkelt for at køre over for rødt, to blev sigtet for ikke at have kørekort med, en blev sigtet for at kørsel uden førerret og ejeren af bilen blev sigtet for at overlade den til en person, der ikke lovligt kunne køre den. Derudover blev ikke færre end 48 standset og sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen. Det giver en bøde på 1.500 kroner.

Foto: Abw

SLAGELSE: Sigtet for spirituskørsel efter mindre færdselsuheld. To biler stødte tirsdag klokken 18.46 sammen ud for Hellig Anders Park i Slagelse. En bil med en 63-årig mand fra Slagelse ved rattet kørte op bagi en anden bil, som havde en 58-årig kvinde fra byen som fører. Den 63-årige var både noget opfarende og virkede fuld, så derfor blev politiet tilkaldt. Den 63-årige blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, og han blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor der blev taget en blodprøve.

KORSØR: Havde hash med i bilen. Politiet tjekkede mandag klokken 17.44 en 20-årig mand fra Korsør på Tårnborgvej i Korsør, hvor han holdt i sin bil. Den 20-årige havde en klump hash på 3,3 gram på sig, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Mobilsnak på Sdr. Ringgade. Politiet gennemførte mandag en færdselskontrol på Sdr. Ringgade i Slagelse. Mellem klokken 9.00 og 15.00 blev omkring 400 biler screenet, og ikke færre end 20 trafikanter blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen. Bødetaksten for den overtrædelse er som udgangspunkt 1.500 kroner.

SLAGELSE: 12-årige med joint. Et vidne anmeldte tirsdag klokken 1.28, at der sad to personer med en joint i p-kælderen ved
City 3 i Slagelse. Da politiet kort efter ankom til stedet, viste det sig at være to kun 12-årige piger, som bor på bosteder i henholdsvis Odense og Kastrup. De to piger blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de senere på natten blev afhentet af de respektive bosteder.

SLAGELSE: Færdselskontol på Albert Ibsensvej.  Færdselspolitiet gennemførte fredag mellem klokken 16.05 og 17.25 en færdselskontrol på Albert Ibsensvej i Slagelse. Her blev der standset i alt 17 køretøjer, og det medførte otte sigtelser for forskellige færdselslovsovertrædelser.

SLAGELSE: Sigtet for at stjæle tomme flasker. Politiet blev fredag klokken 16.08 kaldt til Tordenskjoldsgade i Slagelse, hvor et vidne havde set en mand stjæle en pose pantflasker fra en garage. Politiet fandt frem til en person, der svarede til signalementet. Det var en 33-årig mand, som stod ved Sct. Pedersstræde, og han blev anholdt og sigtet for tyveri. Den 33-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 17.00.

SLAGELSE: Kørte på ulovlig knallert. En politipatrulje standsede fredag klokken 16.20 en knallert på Rosenkildevej i Slagelse i en rutinekontrol. Føreren var en 55-årig mand fra Slagelse, og en test af knallerten på politiets rullefelt viste, at den kunne væsentligt hurtigere end tilladte. Den 55-årige blev derfor sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

SLAGELSE: Hvid ved næseborene. Politiet tjekkede søndag klokken 1.45 op på to mænd, der stod i en port i Skovsøgade i Slagelse. De var begge hvide ved næseborene, og politiet gennemførte en visitation af de to mænd, da der var mistanke om, at de havde ulovlige stoffer på sig. Der blev fundet en lille pose med 1,73 gram amfetamin på den ene – en 30-årig mand fra byen – og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Ramte politibetjent i ansigtet. En gruppe unge havde søndag klokken 17.08 samlet sig ved det gamle posthus på Sdr. Stationsvej i Slagelse, hvor de larmede og hørte høj musik. Da politiet ankom, blev to piger på 13 og 17 år fra henholdsvis Odense og Skælskør aggressive, og den 17-årige slog ud efter den ene politibetjent, der blev ramt i ansigtet. Hun blev derfor anholdt for vold klokken 17.31 og kørt til politistationen i Slagelse. Den 13-årige råbte op og havde desuden en ulovlig hobbykniv i lommen. Hun blev derfor også tilbageholdt og taget med på stationen. Den 17-årige blev løsladt igen klokken 20.03 og den 13-årige blev overgivet til de sociale myndigheder

KORSØR: Ville ikke oplyse navn til politiet. Torsdag klokken 15.59 traf politiet i forbindelse med en færdselskontrol på Motalavej i Korsør en mand, som imidlertid ikke ville oplyse sit navn eller sin fødselsdag til politiet. Han blev kortvarigt anholdt, og hans identitet blev fastslået. Der var tale om en 22-årig mand fra Korsør, og han blev sigtet for overtrædelse af retsplejeloven.

SLAGELSE: Stjal slik og drikkevarer. To mænd blev torsdag eftermiddag tilbageholdt i Bilka på Idagårdsvej i Slagelse, efter at de havde forsøgt at stjæle adskillige plader chokolade, øl og cola. Politiet blev tilkaldt, og de to mænd – en 33-årig og en 25-årig udenlandsk mand – blev anholdt klokken 14.53 og sigtet for butikstyveri. Det viste sig, at den 25-årige ikke havde nogen gyldig rejselegitimation, og han blev derfor sigtet for ulovligt ophold og overført til sagsbehandling i politiets udlændingekontrolafdeling.

SLAGELSE: Taget i færd med at sniffe kokain. To mænd forsvandt fredag klokken 2.35 ind på et offentligt toilet på Nytorv i Slagelse. Et par betjente tjekkede op på dem, og på toilettet fandt de to baner kokain arrangeret på et kreditkort – klar til at blive indtaget. En 24-årig mand fra Korsør blev sigtet for at have 0,3 gram kokain, men den anden – en 23-årig mand fra Korsør – havde 0,6 kokain. De blev begge sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Tissede på gaden. En 18-årig mand fra Slagelse blev fredag klokken 3.26 taget på fersk gerning, mens han var i færd med at tisse op ad en husmur i Skovsøgade i Slagelse. Den 18-årige blev herefter sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

KORSØR: 18-årig sigtet for at stjæle walkie-talkie. Politiet blev onsdag klokken 12.43 kaldt til Lidl på Motalavej i Korsør, hvor personalet tilbageholdt en mand, som blev mistænkt for at have stjålet varer i forretningen. Da politiet ankom, viste det sig, at den pågældende – en 18-årig mand fra Korsør – havde pakket en walkie-talkie ud i forretning og stoppet den i lommen. Herefter gik han gennem kassen uden at betale for den, og derfor blev den 18-årige sigtet for butikstyveri.

KORSØR: Sigtet for salg af ulovlige stoffer. Efter en ransagning på en adresse i Korsør søndag aften fandt politiet tirsdag frem til beboeren i lejligheden, en 33-årig mand. Ved ransagningen blev der fundet 363 gram hash, 1,14 gram amfetamin, 0,95 gram kokain og 126 tabletter med indhold af steroider og methamfetamin, og den 33-årige blev herefter sigtet for overtrædelse af bestemmelserne i lov om euforiserende stoffer om salg af ulovlige stoffer.

SLAGELSE: Stjal HDMI-kabel. Tirsdag klokken 18.25 fik politiet en anmeldelse fra Kvickly i Vestsjællandscenteret i Slagelse om, at en mand havde stjålet et kabel og nu blev tilbageholdt i forretningen. Det var en 18-årig mand fra Korsør, som havde taget et HDMI-kabel, men ikke betalt for det, og han blev derfor sigtet for butikstyveri.

FÆRDSELSKONTROL
Tirsdag holdt politiet et vågent øje med trafikanterne på Sdr. Ringgade i Slagelse. Mellem klokken 10.00 og 18.00 screenede politiet godt 500 køretøjer, og der blev sigtet en enkelt for at køre over for rødt, to blev sigtet for ikke at have kørekort med, en blev sigtet for at kørsel uden førerret og ejeren af bilen blev sigtet for at overlade den til en person, der ikke lovligt kunne køre den. Derudover blev ikke færre end 48 standset og sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen. Det giver en bøde på 1.500 kroner.

Politiet gennemførte mandag en færdselskontrol på Sdr. Ringgade i Slagelse. Mellem klokken 9.00 og 15.00 blev omkring 400 biler screenet, og ikke færre end 20 trafikanter blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen. Bødetaksten for den overtrædelse er som udgangspunkt 1.500 kroner.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Skælskør Gråstenvænget Hus Tirsdag klokken 8.00-20.50 Ikke umiddelbart stjålet noget
Skælskør Gråstenvænget Hus Tirsdag klokken 8.00-20.50 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Skælskør Højåsen Hus Tirsdag klokken 17.30-18.40 iPhone og en MacBook Pro
Slagelse Jonsgården Hus Tirsdag klokken 23.50-23.58 Ikke umiddelbart stjålet noget
Korsør Fasanstien Lejlighed Søndag d. 20. januar til fredag d. 15. februar Smykker
Skælskør Ørslevvej Landejendom Fredag kl. 12.00 – lørdag kl. 14.10 Viskestykker, høretelefoner og møbler
Skælskør Konge-Åsen Hus Lørdag kl.
17.15 –
22.45
Spiritus
Skælskør Fjordvænget Hus Lørdag kl. 16.45 – 21.30 Intet stjålet
Slagelse Bakketoppen Hus Lørdag kl. 13.30 – 20.30 Intet stjålet
Slagelse Frederiksvej Hus Lørdag kl. 16.30 – 21.40 Smykker
Slagelse Købmagergade Hus Torsdag klokken 18.00 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Korsør Skovvej Lejlighed Tirsdag klokken 14.00-21.10 Ikke umiddelbart stjålet noget

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Sdr. Ringgade Tirsdag klokken 10.00-18.00 Ca. 500 køretøjer blev screent, 48 blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen, to for ikke have medbragt kørekortet, en blev sigtet for at køre over for rødt, en for kørsel uden førerret, og en for at have overladt bilen til en person, der ikke har kørekort
Skælskør Slagelsevej Mandag kl. 12:40 – 12:57 14 køretøjer standset – ingen sager
Slagelse Sdr. Ringgade Mandag kl. 09:00 – 15:00 400 biler observeret – 20 sigtet for at benytte håndholdt mobiltelefon under kørslen
Skælskør Slagelsevej Fredag kl. 19.04 – 19.25 10 køretøjer standset – ingen sager
Slagelse Albert Ibsensvej Fredag kl. 16.05 17 køretøjer standset – 8 sager
Korsør Motalavej Klokken 15.00-18.30 31 køretøjer blev standset og kontrolleret – 17 blev sigtet for forskellige overtrædelser af færdselsloven
Korsør Vestmotorvejen Klokken 17.15-17.56 28 køretøjer blev standset og kontrolleret: Ingen sager

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Rude Næstved Landevej, Venslev Klokken 10.26-16.26 ATK 577 12 60 km/t 79 km/t
Korsør Vestmotorvejen Mandag kl. 05:33 – 11:12 ATK 4989 268 110 km/t 164 km/t 6 klip
Korsør Vestmotorvejen Mandag kl. 15:30 – 21:45 ATK 4305 221 110 km/t 159 km/t 10 klip
Korsør Vestmotorvejen Klokken 4.30-9.30 ATK 2253 325 90 km/t 161 km/t 46 klip og en betinget frakendelse
Korsør Vestmotorvejen Klokken 8.30-13.45 ATK 3930 381 90 km/t 140 km/t 33 klip
Korsør Vestmotorvejen Klokken 16.25-21.45 ATK</ td> 3
057
184 110 km/t 171 km/t Fire klip og fire betingede frakendelser