”Danmarks bedste slagter” – sådan lyder det i en af mange positive anmeldelser på Slagter Thomsens Facebookside. I slagterbutikken i Slagelse finder du også masser af lækkert kød klar til gryder og ovn eller færdigtilberedt til det veldækkede bord. Dertil kommer smørrebrød og alt muligt andet lækkert til den spiseklare frokost – i den bedste kvalitet.

Slagter Thomsen går aldrig på kompromis med kvaliteten, og du kan være sikker på, at deres varer altid er friske, og at dyrene har fået en ordentlig behandling. Deres leverandører er valgt med stor omhu. Og derfor benytter de kun seriøse leverandører, som kender til deres krav om høj kvalitet og ikke mindst dyreetik. For kun det bedste er godt nok til Slagter Thomsens kunder.

Besøg slagterbutikken på Bredegade 1 i dag.

Foto: Slagter Thomsen
Del på sociale medier