Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet fra den 1. april til den 9. april 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
SLAGELSE: Hash i bilen
Politiet standsede mandag klokken 14.30 en bil i Klokkestøbergade. Chaufføren havde dog ikke lyst til at snakke med politiet, for han valgte at springe ud af bilen og løbe væk. Kort efter kom bilens ejer til gengæld til stedet. Det var en 23-årig mand fra Slagelse, der ikke ønskede at oplyse, hvem der havde kørt bilen kort forinden. I mellemtiden havde politiet fundet 98,3 gram hash i bilen, og ejeren blev derfor sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer og for ikke at give de nødvendige oplysninger til politiet.

SLAGELSE: Røveri
En ekspedient i en butik i Vestsjællandscenteret bemærkede mandag klokken 17.44 tre personer i butikken, der opførte sig mistænkeligt. Den ene tog en jakke fra et stativ og gik uden at betale. Personalet forsøgte at tilbageholde en af de tre, men med hjælp fra de to andre lykkedes det dem alle at flygte ved lidt tumult. Politiet hører gerne fra eventuelle vidner.

SLAGELSE: Stoffer og stjålet bil
En 17-årig mand fra Høng blev anholdt tirsdag klokken 02.50, efter at han havde kørt i bil, uden at have kørekort, i en bil der var stjålet og i en tilstand, hvor han virkede påvirket af narkotika. En narkometertest gav udslag på både hash, kokain, amfetamin og sløvende medicin. Han var desuden i besiddelse af 70,2 gram hash og små poser, der bruges ved salg. Han blev derfor sigtet for både narkotikakørsel, kørsel uden førerret, tyveri af bilen og for salg af euforiserende stoffer. Han blev løsladt igen klokken 06.24.

KORSØR: Trusler mod politiet
Politiet har fredag klokken 19.00 anholdt en 28-årig mand fra Korsør, der gentagne gange har truet polititjenestemænd i flere kredse. Han blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet frem til den 30. april.

SLAGELSE: Salg af stoffer
En 27-årig mand fra Slagelse blev anholdt fredag klokken 10.09, efter at politiet havde fundet sammenlagt 57,7 gram hash på hans bopæl. Det var pakket i små poser med 2,0-2,5 gram i hver. Herudover blev der fundet 11,5 gram kokain, flere mobiltelefoner, små poser, vægte og 500 kroner i kontanter, der alt sammen kunne tyde på, at der foregik et videresalg fra adressen. Han blev derfor sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer og taget med på stationen, hvorfra han blev løsladt igen klokken 11.11.

SLAGELSE: Hash og kokain
En 27-årig mand fra Slagelse blev fredag klokken 11.38 sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer, fordi han var i besiddelse af 25,5 gram hash, 0,3 gram kokain og en digitalvægt.

SLAGELSE: Slog ud efter betjent
En 23-årig mand fra Slagelse blev kortvarigt anholdt natten mellem lørdag og søndag. En politipatrulje så, at den 23-årige vaklede klokken 2.40 omkring på Korsørvej i Slagelse, og umiddelbart efter lå han ned på vejen. Da en betjent ville se til ham, slog den 23-årige ud efter betjenten. Derfor blev den 23-årige, som ikke umiddelbart fejlede andet end at være godt fuld, sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og han blev derefter kørt til sin bopæl og løsladt igen.

SLAGELSE: Fik bilen beslaglagt
Søndag klokken 13.54 standsede politiet en bil på Vestre Ringgade i Slagelse. Føreren – en 45-årig mand fra Slagelse – var frakendt kørekortet, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Da han to gange tidligere var blevet sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt på stedet.

KORSØR: Trusler mod politiet
Politiet har fredag klokken 19.00 anholdt en 28-årig mand fra Korsør, der gentagne gange har truet polititjenestemænd i flere kredse. Han blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet frem til den 30. april.

KORSØR: Narkotikakørsel, hærværk og stjålet bil
Politiet standsede fredag klokken 01.36 en 34-årig mand fra Korsør på Motalavej, hvor han kort forinden havde valgt at køre den forkerte vej igennem en rundkørsel. Her viste det sig, at han havde en del mere på samvittigheden. En narkomestertest gav et positivt udslag for kokain og amfetamin, og det viste sig desuden, at han havde fået frakendt sit kørekort og derfor ikke havde førerret. Bilen tilhørte samtidig slet ikke ham, men et forhenværende familiemedlem, hvor han tidligere på aftenen havde stjålet nøglerne. Herudover havde han slået en rude i stykker hos en 33-årig mand, kort før han blev standset. Han blev derfor anholdt og sigtet for både tyveri af bil, hærværk, for at køre imod kørselsretningen og for at overtræde lov om euforiserende stoffer. Han blev løsladt igen klokken 03.25.

SLAGELSE: Ridsede en stribe biler – anholdt og sigtet for hærværk
Tirsdag klokken 16.17 fik politiet en anmeldelse om, at en stribe biler, der holdt parkeret på Hellig Andersvej i Slagelse var blevet ridset af en forbipasserende kvinde, og hun blev nu tilbageholdt af vidner på stedet. Det var en 42-årig kvinde uden fast bopæl, og hun blev anholdt klokken 16.50 og sigtet for hærværk. Hun havde ridset i alt 10 parkerede biler, men gav ikke nogen forklaring. Efter afhøringen på politistationen i Slagelse blev hun løsladt igen klokken 18.44.

SLAGELSE: Slog spillemaskine i stykker
Politiet fik onsdag klokken 01.29 en anmeldelse om uro på en beværtning i Slagelse. Det viste sig, at det var en 29-årig mand fra byen, der var blevet ophidset og havde knust en spillemaskine. Han blev derfor sigtet for hærværk.

SLAGELSE: 15-årige piger sigtet for butikstyveri
Politiet blev mandag klokken 14.12 kaldt til H&M på Nytorv i Slagelse, hvor personalet tilbageholdt to piger. Det var to 15-årige piger fra henholdsvis Dianalund og Korsør, og de havde sammen stjålet forskellige varer for godt 900 kroner. Tyveriet blev opdaget af en medarbejder, der fandt nogle afrevne prismærker i et prøverum, og i det samme gik tyverialarmen i forretningen. De to piger blev anholdt og taget med til politistationen i Slagelse, hvor de blev afhørt. De blev begge løsladt sidst på eftermiddagen, og de sociale myndigheder er underrettet om sagen.

SLAGELSE: Bil lugtede af hash
Mandag klokken 16.01 tjekkede en politipatrulje en bil, der holdt parkeret på Parcelgårdsvej i Slagelse. Der sad tre mænd i bilen, som der kom en distinkt lugt af hash fra. Den ene – en 21-årig mand fra Slagelse – havde nogle klumper hash på i alt 6,2 gram på sig, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Fandt hash på gaden
Politiet var mandag klokken 17.51 forbi Pantholm i Slagelse, hvor der stod fire unge fyre i alderen 16-18 år. Politihunden Cæsar snusede sig frem til nogle kugler med hash, som lå under nogle blade lige i nærheden, og en kontrolvejning viste, at der var i alt 12,2 gram. Ingen af de tilstedeværende kendte noget til de ulovlige stoffer, som derefter blev taget med til politistationen til destruktion.

KORSØR: Ville drikke øl
Politiet fik søndag klokken 6.54 en anmeldelse om, at der var nogle uvedkommende personer i et køkken i Korsør Sportshal. Politiet rykkede ud, og politiet fandt tre personer – en 16-årig fyr fra Korsør, en 23-årig mand fra Korsør og en 25-årig kvinde fra Slagelse. De forklarede, at de var kravlet ind ad et vindue, der stod åbent, og at de bare ville drikke øl i køkkenet. De blev alle tre anholdt klokken 7.06 og sigtet for husfredskrænkelse, og de blev afhørt på stedet, inden de blev løsladt igen klokken 7.30.

SLAGELSE: Hærværk på sygehuset
Fredag klokken 11.55 fik politiet en anmeldelse fra sygehuset, hvor en 22-årig mand fra Næstved havde reageret voldsomt og blandt andet truet en sygeplejerske med ordene: Jeg smadrer dig kraftedeme, fordi han var utilfreds med sygeplejerskens undersøgelse af hans kæreste. Den 22-årige mand havde i den forbindelse trukket to aflåste skydedøre fra hinanden, så de gik i stykker. Han blev derfor sigtet for både hærværk og trussel om vold mod nogen i offentlig tjeneste.

SLAGELSE: Sigtet for at tænde store bål
En 63-årig mand fra Slagelse blev søndag eftermiddag sigtet for overtrædelse af beredskabsloven. Politi og brandvæsen fik en anmeldelse klokken 13.24 om, at der var anlagt to store bål, der blussede med høje flammer på Gadekærsvej i Slagelse. Bålene blev slukket af brandvæsenet, og den 63-årige blev sigtet og kan nu vente et bødeforelæg for overtrædelsen.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Schackenborg Lejlighed Torsdag kl. 13:30 – 16:15 Kontanter
Slagelse Kalundborgvej Hus Tirsdag kl. 20:00 onsdag kl. 08:00 Medicin
Slagelse Kalundborgvej Lejlighed Lørdag kl. 14:30 – mandag kl. 08:00 Pengekasse med kontanter, pung og iPhone 6
Skælskør Sorøvej Hus Søndag kl. 15:00 – 16:00 Intet stjålet

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Idagårdsvej Tirsdag kl. 02:39 17-årig dreng fra Slagelse Narkokørsel og brugstyveri

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Mandag kl. 13.14-19.14 ATK 6863 320 110 km/t 159 km/t 9 klip
Korsør Vestmotorvejen Fredag kl. 08:40 – 11:30 ATK 3463 189 110 km/t 189 km/t 4 klip
Slagelse Bildsøvej Fredag kl. 05:41 – 08:00 ATK – bestilt færdselskontrol 124 47 50 km/t 95 km/t 19 klip og 1 betinget frakendelse
Korsør Vestmotorvejen Torsdag kl. 09:32 – 13:05 ATK 4004 192 110 km/t 159 km/t 10 klip
Slagelse Karolinevej Onsdag kl. 09:54 – 16:00 ATK 347 26 50 km/t 77 km/t 1 klip
Korsør Vestmotorvejen Ti
rsdag kl
. 13:04 – 14:30
ATK 1569 78 110 km/t 154 km/t 1 klip
Skælskør Birkemosevej Tirsdag kl. 15:26 – 19:00 ATK – bestilt færdselskontrol 36 0
Korsør Vestmotorvejen Mandag kl. 13:09 – 19:10 ATK 7190 295 110 km/t 168 km/t 7 klip og 1 betinget frakendelse
Korsør Vestmotorvejen Fredag kl. 06:47 – 10:55 ATK 3638 269 110 km/t 162 km/t 4 klip
Korsør Vestmotorvejen Lørdag kl. 14:15 – 20:00 ATK 3986 341 110 km/t 188 km/t 12 klip og 1 betinget frakendelse
Korsør Vestmotorvejen Søndag kl. 14:15 – 19:45 ATK 5171 245 110 km/t 166 6 klip og 1
betinget frakendelse
Slagelse Bjergbygade Fredag klokken 15.30-21.15 ATK –
bestilt færdselskontrol
670 39 50 km/t 97 km/t Syv klip og en betinget frakendelse
Del på sociale medier