Sæsonen kulminerede med Team Skælskør – Slagelse Kommunes 4-2 finalesejr i Guldkampen over Greve Strand Badmintonklub i landets bedste række (Badmintonligaen). Forinden havde de øvrige seniorer og ungdomsspillere i Skælskør Badminton Klub dog også vist særdeles gode takter både individuelt og i holdturneringssammenhæng.

Klubbens serie 1 hold sikrede sig en plads i oprykningsspillet, hvor det blev til to sejre og to nederlag – bestemt godkendt taget i betragtning af, at Badmintonligaholdet Team Skælskør – Slagelse Kommune undervejs måtte ”låne” flere spillere.

U17/19 Mesterrækkeholdet sikrede sig en 3. plads på Sjælland/København, og trods en bedre score end 2´er holdet i puljen, måtte holdet sande, at kontinuiteten ikke var tilstrækkelig for at sikre sig en plads ved DMu for hold.

U15-holdet vandt Sjællandsmesterskabet i A-B-rækken og viste samtidig fin udvikling gennem hele sæsonen, ligesom sejre såvel som nederlag blev tacklet på beundringsværdig vis.

På det individuelle plan har sæsonen også budt på mange flotte præstationer, og her er det bl.a. fremhævelsesværdigt, at Sofie Bardenfleth-Hansen Løjborg trods nylig oprykning til Mesterrækken sikrede sig sølvmedaljer i hhv. damesingle og damedouble ved DMu – i alt sikrede SBK sig 6 medaljer ved DMu. Ved Aros Cup i Viby J. sikrede Tobias Rønbøg sig i U17 Eliterækken 1. plads i herredouble og en 3. plads i mixdouble – flot af Tobias der i denne sæson også har fået debut i Badmintonligaen.

Snart venter klubmesterskaberne og sidenhen sommertræningsperioden i Skælskør Badminton Klub – potentielt nye medlemmer er fortsat mere end velkomne til at møde op til en prøvetræning eller to. SBK ønsker alle udøvere tillykke med en flot sæson med masser af god udvikling!

Foto: Sofie Bardenfleth-Hansen Løjborg (privatfoto)