Den 14. maj løber årets FEMINA Kvindeløb af stablen i Slagelse, og Profil Optik Slagelse står klar ved start med gode råd om løb og briller, der beskytter dine øjne, lader dig se skarpt og hjælper dig til endnu bedre resultater.

I maj og juni drøner FEMINA Kvindeløb 2019 igennem ni danske byer, og her er Slagelse naturligvis med, når mere end 20.000 glade løbere snører skoene og indtager en af de tre ruter: 5 km løb, 10 km løb eller 5 km gang.

Ved startlinjen kan du møde din lokale Profil Optik, der står parat med et aktuelt udvalg af solbriller og ikke mindst sportsbriller specielt udviklet til dig, der løbetræner. Løbebriller er lette specialbriller, der sidder godt fast på hovedet og udover at hjælpe dig til at se skarpt som med dine almindelige briller, så beskytter de også dine øjne mod sol, insekter og det støv, som de andre, ivrige løbere hvirvler op.

Profil Optiks erfarne optikere står klar til at vejlede og demonstrere, hvad sportsbriller kan gøre for dig og din løbetræning både før og efter løbet.

Så kan du være endnu bedre løbende til FEMINA Kvindeløb 2020.

Foto: Profil Optik