Drømmer du også om krystalblåt hav, palmer på stranden og om at slikke sol på solsenge med kølige, farverige drinks? Det er der mange, der gør, og selvom foråret er over Danmark, og varmen langsomt kommer tilbage, er der alligevel intet som sydens vinde og temperaturer. Dog er det ikke helt billigt at rejse, og mange når slet ikke at få råd til deres drømmeferie. Det skal der laves om på, så her får du en guide til, hvordan du nemt og snildt kan spare op til din næste ferie.

Foto: ABW

Spar hvor der kan spares
Hvis du ikke kan spare i dit madforbrug og på dine regninger, må det være i det små, du finder pengene. Stop med at købe tøj og sko, som du alligevel ikke har brug for, og skær ned på søde sager. Udover at det er sundere, er det også langt bedre for din økonomi. Du bør også skære ned på biografture, streamingtjenester og koncertbilletter, hvis det er dér, du bruger mange penge. Du vil meget hurtigt se, at kontoen står i plus, når sådanne slags forbrugsvarer bliver taget ud af dit budget.

Når man ikke har været den bedste betaler
Eller dårlig betaler, hvis det skal siges mere direkte. Mange flere danskere, end de fleste ved, er registreret i RKI, og selvom det kan virke voldsomt, kan du faktisk sagtens få hverdagen til at hænge sammen. Nogle vil endda sige, at det har hjulpet dem til at få styr på økonomien.

Hvis du tilfældigvis er en af de uheldige, som er endt i RKI, er der stadig mange muligheder for at spare sammen til rejsen. Gør som i ovenstående afsnit, og pludselig kan du komme ud af din gæld og komme på ferie. Og endda udskrevet af RKI.

Det hurtige lån som kan fjerne dine bekymringer
Er det nødvendigt for dig at låne penge, kan du lave et lån gratis i København. Her er det nemt og ligetil at låne penge. Med et lån gratis i København åbner du mulighederne for at få råd til din drømmeferie. Så skal du ikke spekulere på, om du har råd til at nyde solens stråler.

Og hvis du er blevet inviteret på en spontan weekendtur med vennerne, kæresten eller familien, kan sådan et gratis lån gøre underværker. Spontanitet er det, som blandt andet giver livet dets gejst og glæde. Men når pengene ikke rækker, er der heldigvis masser af muligheder.