Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet fra den 8. juli til den 16. juli 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER

SKÆLSKØR: 35-årig stjal skruetrækkersæt
Politiet blev lørdag klokken 15.45 kaldt til Netto i Brænderigården i Skælskør, hvor personalet tilbageholdt en tyv, der havde stjålet et skruetrækkersæt til en halvtredser. Det var en 35-årig mand fra byen, men han kunne ikke legitimere sig, og derfor blev han anholdt og sigtet for butikstyveri. Den 35-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor hans personlige oplysninger blev kontrolleret, og han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 18.30. Han står nu til en bøde for tyveriet.

SLAGELSE: Sigtet for overfald på buschauffør
Politiet anholdt fredag klokken 9.50 en 19-årig mand fra Slagelse, som blev sigtet for vold mod en buschauffør. Voldepisoden fandt sted den 24. juni. Her stod den 19-årige mand på bussen ved Valmuevej sammen med en anden mand, men gik forbi buschaufføren, uden at han fik set deres billetter. Da chaufføren tog kontakt til de to mænd, valgte den ene at slå ham i hovedet med en knyttet hånd. Ved hjælp af billeder fra et overvågningskamera lykkedes det politiet at identificere den 19-årige, der har erkendt forholdet. Han blev løsladt igen klokken 10.44.

SKÆLSKØR: Ukrudtsbrænder skyld i brand
Endnu en gang var brug af en ukrudtsbrænder skyld i en mindre brand. Det skete i Skælskør, hvor der gik ild i et lamelhegn og en skraldespand, efter at en boligejer havde brugt ukrudtsbrænderen ved sit rækkehus. Politi og brandvæsen blev alarmeret, og branden blev hurtigt slukket, men den pågældende blev sigtet for overtrædelse af brandlovgivningen. Beredskabsstyrelsen giver på sin hjemmeside fem gode råd om korrekt brug af ukrudtsbrænderen.

SLAGELSE: 25-årig anholdt efter larm
En 25-årig mand fra Roskilde blev torsdag klokken 18.56 anholdt på Ndr. Stationsvej i Slagelse. Det skete, efter at politiet havde fået en anmeldelse om, at han optrådte aggressivt, råbte op og hamrede på en dør til en lejlighed. Den 25-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og da han ikke umiddelbart var til at dysse ned, blev han taget med til afsvaling på politistationen i Næstved. Han blev løsladt igen klokken 1.22.

SLAGELSE: To 18-årige sigtet for hærværk
Fredag klokken 3.02 anmeldte et vidne, at to unge fyre havde sparket gentagne gange på et busskur på Antvorskov Alle i Slagelse, så et sideglas var blevet trykket. En politipatrulje fandt en taske med en pung på stedet, og kort efter ringede anmelderen igen og fortalte, at gerningsmændene var retur. Politiet standsede de to fyre på Slotsalleen umiddelbart efter. Det var to 18-årige, den ene fra Slagelse, og det var hans taske, betjentene havde fundet. Den anden var fra Ringsted, og de blev begge sigtet for hærværk.

SKÆLSKØR: Motorcyklist fløjet til rigshospitalet efter færdselsuheld
Onsdag klokken 16.39 skete et færdselsuheld mellem en motorcykel og en bil på Slagelse Landevej lige nord for Skælskør. Bilisten – en 50-årig mand fra Skælskør – kørte mod nord og viste af til venstre mod Langelinie, men der kom en motorcyklist bagfra og overhalede. Motorcyklisten, en 26-årig mand fra Aarhus, ramte bilen, og han blev efterfølgende fløjet til behandling på rigshospitalet. Den 26-årige meldes uden for livsfare.

SLAGELSE/SORØ: Tilfælde af mobiltyveri
Der er måske tale om den samme gerningsmand, som onsdag formiddag slap af sted med at stjæle to mobiltelefoner i henholdsvis Slagelse og Sorø: Klokken 10.30 kom tyven ind i Nybolig i Rosengade i Slagelse, og det lykkedes ham at aflede en medarbejders opmærksom, så han kunne stjæle en mobiltelefon, der lå på et bord. Klokken 11.26 skete det samme i en forretning i Storgade i Sorø, hvor der forsvandt en iPhone. Tyven beskrives i begge tilfælde som en mand, østeuropæisk af udseende, 40-45 år, ca. 165-170 cm høj, fedladen. Han var brun i huden og havde brunt hår. Han havde en lys T-short og jeans på. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har set noget mistænkeligt de to steder.

SLAGELSE: Kørte galt to gange
En 25-årig mand fra Slagelse var onsdag indblandet i to færdselsuheld. Det første skete klokken 15.08 på Ørslevvej ved Rude, hvor han mistede herredømmet over sin bil og ramte et træ, så bilen væltede om på taget. Da den 25-årige virkede påvirket, blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel, og han blev løsladt igen klokken 18.02, efter at der var taget en blodprøve på sygehuset i Slagelse. Her gik han umiddelbart ud på p-pladsen, hvor han stjal en bil og forsvandt i. Den 25-årige kom dog ikke langt, for i krydset Ingemannsvej/Parkvej kørte han ind i en anden bil. Vidner har forklaret, at de så en hvid varebil komme med høj hastighed ad Ingemannsvej, og i krydset kørte den ind i en anden bil med påhængsvogn, som ventede for rødt. Føreren af den anden bil, en 38-årig mand fra Slagelse, kom ikke noget til, men den 25-årige forsøgte at stikke af. Et vidne fulgte efter ham og tilbageholdt ham, indtil politiet ankom. Der blev igen taget en blodprøve, for at afgøre, om den 25-årige var påvirket af stoffer eller alkohol. Han blev taget med til politistationen i Næstved, og han er fortsat anholdt.

SLAGELSE: Motorcykel beslaglagt
Politiet standsede mandag klokken 10.40 en 53-årig mand fra Slagelse, da han kom kørende på en motorcykel på Torvegade, selvom han havde fået frakendt sit kørekort. Motorcyklen var desuden ikke forsikret. Han blev derfor sigtet for at køre uden førerret og uden forsikring, og da det ikke var første gang, at det var sket, blev motorcyklen også beslaglagt.

SLAGELSE: Taget morgen og aften for narkokørsel
En 23-årig mand fra Slagelse blev mandag klokken 5.35 standset af politiet i en rutinekontrol på Sdr. Stationsvej i Slagelse. En narkometertest gav imidlertid udslag for cannabis, og derfor blev den 23-årige anholdt og sigtet for at køre i påvirket tilstand. Optrinet gentog sig senere på dagen, for klokken 18.30 blev den 23-årige standset af politiet igen. Denne gang på Mariendals Alle, og da narkometeret gav stadig udslag for cannabis, blev han anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand for anden gang den dag.

SLAGELSE: Havde hobbykniv og kokain
Politiet tjekkede fredag klokken 20.40 en 21-årig mand fra Korsør på Sdr. Stationsvej i Slagelse. Det viste sig, at den 21-årige havde en hobbykniv med i tasken, og at han desuden havde 2,61 gram kokain på sig. Derfor blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og knivloven, og han blev afhørt på politistationen i Slagelse, inden han blev løsladt igen klokken 21.40.

SLAGELSE: Hash i baggården
Fredag klokken 22.03 fik politiet en anmeldelse om, at nogle uvedkommende personer holdt til i en garage i en baggård i Sct. Mikkelsgade i Slagelse, og at de støjede og skabte utryghed. Politiet rykkede ud, og på stedet traf betjentene en 17-årig fyr fra byen, som viste sig at have fire gram hash på sig. Den 17-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Bøde til butikstyv
Lørdag klokken 13.41 fik politiet en anmeldelse om, at medarbejderne i Bilka på Idagårdsvej i Slagelse tilbageholdt tre kvinder, der var under mistanke for at have stjålet make up. Det var tre udenlandske kvinder i alderen 24-30 år, og de blev alle tre anholdt og taget med til politistationen i Slagelse, hvor trådene blev redt ud. Det viste sig, at den ene af kvinderne havde stjålet make up-produkter for 332 kroner, og hun blev derfor sigtet for butikstyveri. Inden hun blev løsladt sammen med de to andre kvinder, blev hun præsenteret for en bøde på 600 kroner, som hun betalte på stedet.

SLAGELSE: To sigtet for hærværk mod biler
Natten til lørdag var syv biler, som holdt parkeret på Fælledved ved sygehuset i Slagelse, udsat for hærværk. Det blev knust ruder i bilerne, og der blev stjålet mobiltelefoner og opladere. Et vidne henvendte sig til politiet lørdag, og på den baggrund fandt politiet frem til to 16-årige fyre fra lokalområdet. Den ene blev anholdt lørdag klokken 22.08, mens den anden blev anholdt lidt senere på natten, klokken 0.22. De blev begge sigtet for tyveri De blev begge løsladt i løbet af natten efter endt afhøring.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Skælskør Skolevej Hus Søndag klokken 16.00-18.00 Tv af mærket Samsung, Playstation 4 og en grå postkasse
Slagelse Herthalund Hus I ugen op til lørdag klokken 9.00 Lamper og spisebordsstole
Korsør Musholmvej Hus Mandag klokken 7.00 – tirsdag klokken 14.07 Lamper og to hvilestole
Slagelse Tordenskjoldsgade Hus Tirsdag klokken 6.55-12.35 Hvidguldsring, to armbåndsure af mærket Omega og Tag Heuer, kontanter og et bælte og et armbånd af mærket Louis Vuitton
Slagelse Dannevirkevej Lejlighed Lørdag klokken 20.00 – søndag klokken 2.00 iPad
Boeslunde Borgbjergvej Hus Lørdag klokken 0.30-1.00 En grå rygsæk
med personlige papirer
Slagelse H.C. Andersensvej Hus Lørdag klokken 4.24 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Hagvardsvej Hus Søndag klokken 0.55 Ikke gjort op om der er stjålet noget
Slagelse Kassebjerggpårdsvej Hus Fredag klokken 16.00 – lørdag klokken 9.00 Armbåndsur af mærket Omega, B&O Beosound 2 og smykker
Slagelse Uranusvej Hus Lørdag klokken 3.26 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Uranusvej Hus Lørdag klokken 3.25 Ikke gjort op hvad der er stjålet

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Rude Næstved Landevej, Venslev Fredag klokken 6.47-12.36 ATK 400 14 60 km/t 86 km/t Et klip
Rude Næstved Landevej, Venslev Torsdag klokken 13.29-16.00 ATK 623 8 60 km/t 78 km/t
Slagelse Slotsalleen Torsdag klokken 16.33-19.00 ATK –
bestil en betjent
203 1 50 km/t 62 km/t
Slagelse Kalundborgvej Tirsdag klokken 5.27-11.30 ATK 987 87 50 km/t 82 km/t Ni klip
Slagelse Vestmotorvejen Mandag klokken 15.45-19.45 ATK 3789 22 130 km/t 159 km/t
Rude Næstved Landevej, Venslev Lørdag klokken 7.27-13.30 ATK 408 12 60 km/t 89 km/t To klip
Slagelse Holbækvej Fredag klokken 7.40-9.15 Laser 6 80 km/t 141 km/t Fem klip og en betinget frakendelse
Slagelse Vestmotorvejen Søndag klokken 7.10-13.10 ATK 8049 85 130 km/t 167 km/t En betinget frakendelse