Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet fra den 22. juli til den 30. juli 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
SKÆLSKØR: To sigtet for trusler og vold ved fest
Søndag klokken 3.31 blev politiet kaldt til en adresse uden for Skælskør, hvor en mand, der deltog i en fest på stedet, havde truet med en pistol. Det var en 22-årig mand fra Albertslund, som blev anholdt klokken 3.51 og sigtet for trusler, og da han havde forsøgt at køre fra stedet i påvirket tilstand, blev han også sigtet for spirituskørsel. Politiet fandt en hardballpistol i hans bil. En bekendt af ham havde samtidig snittet ham i armen med en kniv, og hun blev anholdt klokken 3.58 og sigtet for kvalificeret vold. Det var en 19-årig kvinde fra Korsør, som sammen med den 22-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen søndag formiddag.

SLAGELSE: Ulovlig parkering på cykelstien
Politiet fik fredag eftermiddag en anmeldelse om, at der holdt en stribe biler oppe på cykelstien på Bildsøvej i Bildsø lidt uden for Slagelse. En politipatrulje blev sendt til stedet, og betjentene kunne ved selvsyn konstatere, at der holdt mange biler ulovligt parkeret. Der blev uddelt ikke færre end 19 p-afgifter til de ulovligt parkerede biler.

SLAGELSE: Sjal trøje til 69 kroner
En medarbejder i Bilka på Idagårdsvej i Slagelse så søndag omkring klokken 12.30 en kunde i forretningen, som tog en trøje fra en udstilling og proppede den i tasken. Kunden forlod herefter butikken uden at betale, men blev standset af personalet. Det var en udenlandsk mand, og derfor blev politiet tilkaldt. Den pågældende – en 37-årig mand – blev anholdt klokken 12.54 og sigtet for butikstyveri, og han blev taget med til afhøring med tolk på politistationen i Slagelse. Han blev løsladt klokken 13.51 efter at have betalt en bøde for tyveriet.

SLAGELSE: Standsede cykeltyv på hjul
En handlekraftig borger så søndag klokken 16.10 en mand luske omkring i en carport på Krudthusvej i Slagelse. Han tog en cykel, der holdt på stedet og kørte derfra, men den gode borger fulgte efter. Han blev indhentet og standset på et stisystem ved Østre Alle, og politiet blev tilkaldt. Det viste sig at være en 34-årig mand uden fast bopæl, og han blev anholdt klokken 16.15 og sigtet for cykeltyveri. Da politiet tjekkede hans medbragte bagage, fandt betjentene en grensaks, bushammer og en dolk med en klinge på 12,1 cm. Den anholdte forklarede, at han skulle bruge grensaksen til evt. at klippe en cykellås op med. Den 34-årige blev herefter også sigtet for overtrædelse af knivloven, våbenloven og for tyveri af grensaksen. Han blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 17.13. Den stjålne cykel blev leveret tilbage til den retmæssige ejer.

SLAGELSE: Fuld på ulovlig knallert
En politipatrulje, der torsdag klokken 17.20 kørte på Sorøvej mellem Slagelse og Sorø ville standse en knallertkører, der kørte med god fart på, men uden styrthjelm. Forinden var knallerten nemlig blevet målt til at køre noget hurtigere end tilladt, men knallertkøreren var ikke indstillet på standse, og han accelererede hen mod en politibetjent, som fik skubbet til knalleristen, så han standsede. Det var en 57-årig mand fra Slagelse, og knallerten var hverken indregistreret eller forsikret, og desuden var der fejl på lygterne. En alkometertest viste, at den 57-årige havde en promille, der var noget højere end det tilladte, så han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og for en stribe færdselslovsovertrædelser. Politibetjenten måtte til behandling for de knubs, han havde fået ved standsningen, og den 57-årige blev derfor også sigtet for vold mod politiet. Han blev løsladt, efter at der var taget en blodprøve.

SLAGELSE: Blev stukket i armen med en brødkniv
Torsdag klokken 0.58 blev politiet tilkaldt til en adresse i Slagelse, hvor en mand og en kvinde havde været oppe at diskutere. Kvinden, der er 20 år gammel, greb en brødkniv og stak manden i armen. Den tilskadekomne, som er en 22-årig mand fra Stenlille, blev kørt til behandling på skadestuen i Slagelse, mens den 20-årige kvinde blev anholdt og sigtet for kvalificeret vold. Hun blev taget med til politistationen i Næstved, hvor hun fortsat er anholdt.

SLAGELSE: Varetægtsfængslet efter knivstikkeri
En 46-årig kvinde blev i et grundlovsforhør onsdag varetægtsfængslet frem til den 31. juli. Hun er sigtet for forsøg på manddrab, og blev anholdt onsdag klokken 0.47 på en adresse i Slagelse. Her havde hun opholdt sig sammen med en 52-årig mand, og efter en diskussion stak hun ham i maven med en køkkenkniv. Da politiet ankom, blev kvinden anholdt og sigtet, mens den 52-årige mand blev kørt til behandling på sygehuset i Slagelse.

SLAGELSE: To anholdt efter indbrud i spejderhytte
Politiet fik tirsdag klokken 21.30 en anmeldelse om, at der var indbrud i en spejderhytte på Skovvejen i Slagelse, og at indbrudstyvene formentlig stadig var på gerningsstedet. Politiet rykkede ud til stedet, og det lykkedes betjentene at løbe to unge fyre op på stedet. Det var en 15-årig fra Slagelse og en 16-årig fra Dalmose, og de blev begge anholdt klokken 21.44 og sigtet for indbruddet. Der blev stjålet økser, knive, værktøj og nogle tændstikker fra hytten, og de anholdte havde syv dolke og tre filetknive på sig, da de blev pågrebet. Derfor er de også sigtet for overtrædelse af knivloven. De to anholdte blev afhørt på politistationen i Slagelse i overværelse af de sociale myndigheden, og de blev løsladt igen først på natten.

SLAGELSE: 52-årig stukket i maven
Et diskussion mellem en 52-årig mand og en 46-årig kvinde endte natten til onsdag med, at kvinden stak manden i maven med enten en kniv eller en saks. Politi og ambulance blev tilkaldt til adressen, der er beliggende i centrum af Slagelse, og her blev den 46-årige anholdt og sigtet for forsøg på manddrab. Hun blev taget med til politistationen i Næstved, hvor hun skal afhøres, og hændelsesforløbet skal klarlægges. Den 46-årige fremstilles senere onsdag i grundlovsforhør i retten i Næstved. Den 52-årige mand blev kørt til behandling på sygehuset i Slagelse.

KORSØR: 51-årig anholdt – råbte efter politiet
Da politiet var på et rutinekontrolbesøg på et værtshus i Korsør, var en af gæsterne noget opfarende. Det var en 51-årig mand fra Korsør, der kaldte en af betjenten for magtliderlige svin og andre lidet flatterende ord. Den 51-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og for at få ro på stedet, blev han anholdt klokken 0.15 og taget med til politistationen i Slagelse. Her dampede han af i detentionen, inden han blev løsladt igen klokken 2.33.

SLAGELSE: Butikstyve stjal pålægschokolade
To tyve, der havde stjålet seks pakker pålægschokolade i Netto på Ndr. Ringgade i Slagelse, blev søndag eftermiddag tilbageholdt af medarbejderne i forretningen. Politiet ankom kort efter anmeldelsen, og der to mænd – en 18-årig fra Slagelse og en 20-årig udenlandsk mand – blev anholdt klokken 17.20 og sigtet for butikstyveri. De blev begge taget med til afhøring på politistationen i Slagelse, hvor de blev præsenteret for en bøde, inden de blev løsladt igen klokken 21.07.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Lützensvej Lejlighed Mellem mandag d. 15. juli kl. 14.00 og lørdag d. 27. juli kl. 13.30 Kontanter
Skælskør Kajgade Villa Tirsdag kl. 05.00 Intet stjålet
Slagelse Rosengade Lejlighed Mandag mellem kl. 02.00 og kl. 02.10 Intet stjålet
Skælskør Park Alle Rækkehus Mellem lørdag kl. 11.00 og søndag kl. 06.00 Personlige papirer og kontanter
Korsør Banevej Hus Lørdag midnat – onsdag klokken 18.40 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Korsør Ternevej Hus Mandag klokken 15.00 – tirsdag klokken 12.45 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Skælskør Landevej Hus< /td> Fredag midnat – tirsdag klokken 15.30 13″ MacBook Pro og kontanter
Slagelse Arizonavej Hus Mandag klokken 18.18 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Lillevangsparken Hus Lørdag klokken 15.00 – mandag klokken 11.30 Vase, smykker, usb-nøgler og iPods
Slagelse Mexicovej Hus Mandag klokken 6.47 Smykker
Slagelse Roarsvej Hus Fredag klokken 7.30 – søndag klokken 14.45 Smykker og en iPad

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Skælskør Kl. 12.00 – 14.30 5 køretøjer standset: En blev sigtet for at køre over for rødt lys, to sigtet for at tale i mobiltelefon under kørslen, en sigtet for ikke at køre med styrthjelm og en sigtet for spirituskørsel.
Skælskør Fornetoftevej Søndag kl. 03.45 22-årig mand fra Albertslund Spirituskørsel
Slagelse Vestmotorvejen Lørdag kl. 03.40 31-årig mand fra Sorø Spirituskørsel
Slagelse Sorøvej Torsdag klokken 17.20 57-årig mand fra Slagelse Spirituskørsel på knallert
Slagelse Fredag klokken 17.01-21.31 27 køretøjer blev standset og kontrolleret, og det kastede 12 sigtelser af sig: En for ikke at have den lovpligtige ansvarsforsikring
til knallert i orden, to for at køre for hurtigt, en for en ulovlig knallert, en for kørsel i frakendelsestiden, en for at bruge håndholdt mobil under kørslen, en for narkokørsel og to for spritkørsel, en for at køre på en uindregistreret knallert, en for at køre uden styrthjelm og en for ikke at have anvendt korrekt sikkerhedsudstyr til børn
Slagelse Schackenborgvej Fredag klokken 18.40-19.20 En blev sigtet for ikke at have anvendt korrekt sikkerhedsudstyr til børn

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Søndag klokken 13.45-19.45 ATK 6581 650 90 km/t 174 km/t 52 klip og en betinget frakendelse
Del på sociale medier