Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2019/09/30 til 2019/10/08.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

KORSØR: Brand i bil på Storebæltsbroen
Der opstod i går formiddags klokken 9.21 brand i en bil på Storebæltsbroen (højbroen). Den brændende bil holdt i nødsporet i den vestgående vognbane, som var spærret ind til klokken ca. 10, mens brandfolk fik slukket flammerne. Ingen kom noget til.

KORSØR: Ecstasy
På baggrund af et anonymt tip lavede politiet lørdag klokken 23.00 en ransagning på en adresse i Korsør. Ved ransagningen fandt politiet en lille mængde ecstasypiller, og en 31-årig mand fra Korsør blev sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Hash og MDMA i byen
En politipatrulje var natten til lørdag i Slagelse midtby, og ved toiletterne på Nytorv traf betjentene en 16-årig fyr fra Dalmose. Han virkede lidt utilpas ved synet af politiet, og da betjentene undersøgte ham, fandt de en lille pose med 0,3 gram MDMA og 19,4 gram hash. Den 16-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og hans forældre blev underrettet om sagen. Klokken 3.25 fulgte politiet et tydeligt duftspor af hash, som førte til en 48-årig mand, der blev truffet i Skovsøgade med en joint i hånden. Han havde 2,4 gram hash på sig og blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Ustabil på gaden
Politiet fik fredag klokken 10.39 en anmeldelse om, at der gik en mand rundt på gaden ved Byskov Alle i Slagelse, der virkede påvirket og psykisk ude af balance. Det viste sig at være en 29-årig mand fra udlandet, der ikke så ud til at være i stand til at tage hånd om sig selv. Han blev derfor anholdt klokken 11.15 og taget med på stationen, hvorfra han blev løsladt igen klokken 19.10.

SLAGELSE: Råbte op
Politiet fik fredag klokken 15.27 en anmeldelse om, at en mand gik rundt i Vestsjællandscenteret og skabte uro. Han råbte op og var truende. Det viste sig at være en 22-årig mand fra Slagelse. Han blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

SLAGELSE: Fik bilen beslaglagt 
Søndag klokken 11.45 standsede politiet en 36-årig mand fra Slagelse, da han kom kørende på Idagårdsvej i Slagelse. Han virkede påvirket af narkotika og havde intet kørekort, og blev derfor sigtet for både kørsel i påvirket tilstand og kørsel uden førerret. Da det ikke var første gang, at han var blevet taget i at køre i frakendelsestiden, blev bilen beslaglagt. Den 36-årige mand var desuden ikke helt tilfreds med, at han ikke måtte tale i telefon, mens han sad i patruljevognen, og valgte at kalde en betjent diverse ukvemsord. Han blev derfor også sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

SLAGELSE: Kontrol af arbejdsforhold
Politiet tager jævnligt ud på kontroller, hvor der bliver sat fokus på social dumping. Det sker i samarbejde med Skattestyrelsen, Arbejdstilsynet og SIRI (Styrelsen for International Rekruttering og Integration). Torsdag var det blandt andet et par uddannelsesinstitutioner og en restaurant i Slagelse, der fik besøg. Der blev ikke umiddelbart konstateret nogle lovovertrædelser.

SKÆLSKØR: Høstede hampplanter i drivhuset
Efter et tip kørte en politipatrulje onsdag klokken 14.25 ud til en adresse i Skælskør. Her fandt betjentene et drivhus med en stribe sunde hampplanter. I alt 32 planter blev høstet og beslaglagt, og den 59-årige beboer blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SKÆLSKØR: Græskartyv på spil
Politiet fik i går aftes klokken 19.53 en anmeldelse om, at en græskartyv havde været på spil ved Tystofte. En 19-årig mand var blevet set stjæle fire græskar, som han kørte af sted med i sin bil. Men efter en snarrådig indsats fra et vidne blev der givet signal til græskartyven om at standse. Politiet blev tilkaldt og efter en snak med både gerningsmand og ejeren af græskarene endte historien med, at de fire græskar blev leveret tilbage, og den 19-årige mand kunne køre videre med en sigtelse for tyveri af afgrøder.

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Mandag kl. 05.40 – 11.31 ATK 5993 282 110 km/t 149 km/t 1 klip
Korsør Vestmotorvejen Onsdag kl. 07.14 – 11.30 ATK 5232 246 110 km/t 155 km/t 2 klip
Korsør Vestmotorvejen Tirsdag kl. 13.55 – 19.30 ATK 6966 334 110 km/t 150 km/t 3 klip
Rude Næstved Landevej Mandag kl. 05.42 – 11.35 ATK 476 3 60 km/t 92 km/t Et klip