Efter 24 år er det slut med eventyret i New York. Nu vender underviser og forsker i fysioterapi, Kim Mogensbæk Poulsen, hjem til Slagelse. Det gør han for at blive ny ledende fysioterapeut på Slagelse Sygehus.

Slagelse Sygehus arbejder i øjeblikket med at sætte dagsordenen inden for fysioterapi, både på nationalt og internationalt plan, og i den forbindelse tiltrækker de nogle af verdens absolut dygtigste forskere inden for fysioterapi. Ansættelsen af Kim Mogensbæk Poulsen sker derfor med en ambition om at skabe en endnu skabere afdeling på sygehuset.

Den nyansatte fysioterapeut kommer til dagligt fra et miljø på Seton Hall University, hvor han har været vant til at lave forskning med det nyeste og bedste udstyr. Men det er han ikke bange for at skifte ud til fordel for det progressive og patientnære arbejde, der laves inden for fysioterapi på Slagelse Sygehus.

”Jeg var faktisk slet ikke i tvivl, da jeg så det her jobopslag. Når jeg kiggede ned over de beskrevne ansvarsområder, kvalitetsforbedrende tiltag og den ambitiøse og praksisnære forskning, der bliver begået på Slagelse Sygehus, så var der så mange matches, at jeg måtte søge jobbet”, fortæller Kim Mogensbæk Poulsen.

Du kan læse mere om ansættelsen på sygehusets hjemmeside.

Del på sociale medier