Er du ved at komme i julestemning? Så tag et smut forbi Butik Stella i Boeslunde, hvor der er gjort klar med det fineste julepynt. Helt frem til jul kan du finde det fineste pynt til din stue, finde årets juletræ eller granet til din juledekoration.

Butik Stella har åbent alle weekender frem til juleaften, lørdag kl. 10-14 og søndag 10-15. 

Er du i ekstra julestemning, kan du komme til julehyggedag i butikken, søndag den 1. december fra kl. 10 – 15. På dagen kan du shoppe alle de lækre julesager, og smage på et glas gløgg. Er du sulten byder butikken også på varme æbleskiver. 

Judith fra Butik Stella tager i år også på tur, for at fremvise de fine juleting. Den 24. november kan de findes på plejehjemmet i Boeslunde fra 13-16, og søndag den 8. december deltager butikken til vinteråbent på Trelleborg. 

Du kan læse mere om butikken på Butik Stella, og følg Butik Stella på Facebook.

 

Del på sociale medier