Er du den lykkelige ejer af en lille ny hundehvalp? Så kom en tur ned i Maxi Zoo Slagelse, når butikken inviterer til en sjov og hyggelig hvalpelegestue mandag den 18. november, hvor alle byens hvalpe mellem 12 og 20 uger er inviteret. Der vil være mulighed for masser leg og nye legekammerater.

Maxi Zoo er Danmarks førende detailhandelskæde inden for foder og tilbehør til kæledyr med nu 45 butikker i Danmark. Maxi Zoo’s mål er at give kunderne et solidt grundlag for at træffe de valg, som sikrer deres kæledyr en høj livskvalitet. Foto: Maxi Zoo

Lad familiens nye firbenede ven få mulighed for at hygge sig med andre hvalpe og få nye sjove legekammerater, når Maxi Zoo Slagelse slår dørene op for hvalpelegestuen den 18. november. I hvalpelegestuen kan din hvalp lære andre skønne hvalpe at kende og brænde masser af krudt af under opsyn fra butikkens kompetente personale. Der vil ud over leg også være mulighed for at udveksle gode historier og erfaringer med Maxi Zoo’s personale og de andre vovseejere samt få gode råd om hvalpetræning, socialisering med andre hunde og pleje – alt imens familiens guldklump laver sjov og spas sammen med en masse legesyge hvalpe.

Hils på byens små hvalpe
Alle byens små pelsede venner på 12 til 20 uger kan deltage ganske gratis i den hyggelige hvalpelegestue, hvor alle de søde vovser kan boltre sig, mens hundeforældre vil blive budt på en varm kop kaffe. Hvalpelegestuen foregår fra kl. 16.00 til 16.45 for små hunderacer og kl. 17.00 til 17.45 for hvalpe af større racer. Her kan vovserne med sikkerhed lege med hinanden og lære nye bekendtskaber at kende. Det eneste krav er, at din søde hundehvalp er vaccineret. Tilmeld dig ved at kontakte butikken og grib chancen for, at dit nye familiemedlem kan møde en masse skønne hvalpe og få hundevenner for livet.

Hvalpelegestuen foregår mandag den 18. november fra kl. 16.00-17.45 i Maxi Zoo, Kinavej 8, 4200 Slagelse. Hvalpelegestuen er gratis at deltage i, men på grund af begrænset antal pladser er tilmelding nødvendig. Tilmelding kan ske hos personalet i butikken eller på tlf.: 44 49 21 07

Del på sociale medier