Hybrid Plug-in, El, Benzin, Diesel og Brint…. Af Katrine Holck, Slagelse Magasinet

…lidt en jungle af underlige ord for udenforstående, men hos Kjerulff A/S ved de alt om, hvad der gemmer sig bag ordene. Og det har de gjort længe. Bilforretningen, der ligger på Sverigesvej i Slagelse, runder den 21. februar 99 år som Bilforretning, og 19 år som KIA forhandler, og firmaet kan se tilbage på en lang årrække i bilbranchen, hvor god service, stadig uddannelse og de rigtige medarbejdere altid har været nøgleordene.

Indenfor de seneste 5 år er udviklingen gået ufatteligt stærkt og Søren Blumow og Torben Kjerulff med deres gode team af medarbejdere, står nu i spidsen for en topmoderne og innovativ virksomhed, både indenfor salg, service og reparation. Således har Kjerulff A/S de sidste 2 år også solgt og serviceret både Hybrid Plug-in og El-biler, og er derfor 100% klar til 2020, hvor salget af hybrid plug-in og el-biler forventes at stige voldsomt.

”Vi er glade for, Kia for 3. år i træk er er Danmarks mest solgte hybrid Plug-in bilmærke, men det stiller naturligvis også krav til os som virksomhed. Derfor sørger vi konstant for, at alle vores mekanikere er opdaterede på den omfattende tekniske viden, der skal til for at servicere de nye biler. Samtlige afdelinger her på Sverigesvej har de seneste år gennemgået en omfattende renovering, ligesom medarbejderne bliver løbende uddannet på KIA Academy og har fået det rigtige værktøj, så også fremtidens biler er i de bedste hænder hos os,” fortæller Søren Blumow og Torben Kjerulff.

Jonas Biil Eriksen, Torben Kjerulff og Søren Blumow foran en af de helt nye Kia Hybrid modeller. Foto: Katrine Holck, Slagelse Magasinet
Del på sociale medier