Der er magi i luften dette forår i VestsjællandsCentret, som den 8. marts afholder endnu et bryllupsevent, denne gang med en ægte vielse af et endnu ikke offentliggjort brudepar. Det hemmelige brudepar er udvalgt nøje mellem de flere end 50 par fra hele landet, som deltog i konkurrencen om en vielse med tilhørende bryllupspakke på Atriumtorvet i VestsjællandsCentret.

Formålet med eventet er at vise, at vi i Slagelse faktisk har alt til det perfekte bryllup lige her i lokalområdet.

Foruden oplevelsen at blive gift på Atriumtorvet i VestsjællandsCentret, får brudeparret en fornem bryllupspakke både på dagen den 8. marts samt til den efterfølgende private bryllupsfest i april måned.

De medvirkende parter til projektet er:

Bryllupsfotograferne Anders Heegaard og Emma Müller
Ivalos Bryllup
Kok Amok
Guldfulglen
Dissing
Smartos Group
Sweet Cake
Slagelse Vinkompagni
Slagelse Limousine Service
Blomsterbinderen i Kvickly
VestsjællandsCentret

Foto: Slagelse Magasinet
Foto: Slagelse Magasinet
Det hemmelige brudepar, som vies den 8. marts på Atriumtorvet i VestsjællandsCentret. Foto: Slagelse Magasinet
Del på sociale medier