Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2020/06/12 til 2020/06/23.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk / Dit Slagelse

SLAGELSE: Udklædt pige med legetøjspistol
I går klokken 7.56 fik politiet en anmeldelse om, at der var blevet set en ung kvinde i camouflagetøj gå rund på Idagårdsvej ved Bilka i Slagelse med en pistol i lommen. Derfor rykkede politiet hurtigt ud til stedet med flere patruljer, og klokken 8.11 fandt politiet frem til en udklædt pige, der havde sidste skoledag. Hun havde ganske rigtigt en legetøjspistol i den ene lomme. Patruljen fik en snak med hende om det ikke er hensigtsmæssigt at gå rundt på åben gade med en legetøjspistol. I den forbindelse opfordrer politiet til, at man tænker sig godt om, inden man vælger sin udklædning.

SLAGELSE: “Vekslede” til to 500-kronesedler
Mandag klokken 14.40 blev en medarbejder i en kiosk i Bredegade i Slagelse fuppet til at udlevere to 500-kronesedler. En mand henvendte sig i kiosken og ville have vekslet nogle 1000-kroner til mindre sedler. Fupmageren afbrød medarbejderen flere gange, og han slap afsted med to 500-kroner mere, end han skulle have. Tyven beskrives som kikke etnisk dansker af udseende, ca. 28-33 år, 180-185 cm høj. Han var spinkel af bygning og havde sort, kort hår. Han talte engelsk og var iført en rød/hvid T-shirt, hvide shorts, og sorte kondisko med hvid sål.Efter tyveriet kørte han fra stedet i bil sammen med en anden mand.Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.

SLAGELSE: To butikstyve fanget
Politiet fik søndag klokken 13-03 en anmeldelse om, at to udenlandske kvinder blev tilbageholdt af personalet i Bilka på Idagårdsvej i Slagelse. Kvinderne havde stjålet et kamera, noget tøj og en barberskraber. Da politiet kom, blev de to kvinder anholdt og sigtet for butikstyveri, og de betalte på stedet en bøde.

SLAGELSE: Tricktyveri
Fredag eftermiddag ved 17-tiden kom en mand ind i en frisørsalon i Slagelse. Han viftede med en tusindkroneseddel og talte højlydt på et uforståeligt sprog. Kort efter gik han om i baglokalet, hvor han lagde en avis på bordet, og fik skabt så meget forvirring, at det lykkedes ham at slippe afsted med en mobiltelefon. Manden var 30-40 år, cirka 165 centimeter høj, spinkel af kropsbygning og med kort, sort hår. Han talte et fremmedsprog, og var iført en brun kasket af mærket Gucci, en sort jakke og cowboybukser. Han medbragte en avis og en tusindkroneseddel. Der har på det seneste været flere eksempler på tilsvarende tricktyverier, og politiet opfordrer derfor til, at man er særdeles opmærksom, hvis der er kunder, der forsøger at skabe forvirring – fx ved at gå ind i et baglokale, vifte med en avis eller lignende. Undgå desuden at have værdigenstande liggende fremme.

KORSØR: Visitations- og strafskærpelseszone

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har fra torsdag den 18. juni klokken 20.00 indført en visitations- og strafskærpelseszone i et afgrænset område ved Motalavej i Korsør. Det sker efter flere episoder med vold og uro.Torsdag aften var politiet derfor massivt til stede i området, hvor alt forløb i god ro og orden. Dog blev tre personer sigtet for mindre overtrædelser af ordensbekendtgørelsen.Visitations- og strafskærpelseszonen varer foreløbigt frem til torsdag 25. juni klokken 20.00, og politiet vil fortsætte en intensiv patruljering i området i hele perioden.

SLAGELSE: Smed kantpæle ud på vejen
Politiet fik torsdag klokken 20.25 en anmeldelse om, at der gik en mand rundt på Bildsøvej og fjernede kantpæle, som han smed ud på vejen, så det var til fare for trafikken. Politiet fandt hurtigt frem til manden, som viste sig at være 38 år og fra København. Han blev anholdt klokken 21.00 og sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Han blev løsladt igen klokken 22.02.

KORSØR: Uro i Korsør
I går aftes omkring klokken 19 opstod der en del uro på Motalavej i Korsør, hvor der var flere, som var oppe at slås. Politiet var til stede med flere patruljer og omkring klokken 20.15 var der igen ro på. Politiet holdt et skarpt øje med området resten af aftenen.

KORSØR: Påvirket mand i bil råbte grimt efter politibetjente
I forbindelse med en almindelig patruljering på Tårnborgvej i Korsør i nat klokken 2.05 blev politibetjentene pludselig mødt med temmelig grimme tilråb fra en mand, der kom kørende i bil. Politipatruljen fik hurtigt standset manden i bilen, som var en 29-årig mand fra byen. Det viste sig, at han var påvirket af hash og havde en promille, der var alt for høj til at køre bil. Han blev derfor anholdt og sigtet for at køre i påvirket tilstand og efter ordensbekendtgørelsen. Og desuden blev der fundet 6,4 gram hash på ham, og derfor blev han også udstyret med en sigtelse efter lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Butikstyve stjal whisky
Et udenlandsk par blev i går klokken 13.17 taget for butikstyveri i et supermarked i Dalmose. Parret havde stjålet tre flasker whisky. Personalet opdagede tyveriet og fik tilbageholdt de to personer til politiet kom. De blev begge anholdt og sigtet for butikstyveri og betalte på stedet en bøde, inden de blev løsladt

KORSØR: Spurgte kvinde om hun ville have sex
En kvinde havde i går klokken 15 en noget løjerlig oplevelse på en skovsti på Skovvej i Korsør. Hun var kommet gående ad stien , da en mand henvendte sig til hende og spurgte, om hun talte engelsk. Herefter havde han spurgt kvinden om hun ville have sex med ham. Det takkede hun nej til og skyndte sig videre. Hun er tilsyneladende ikke den første i området, der har fået et sådan tilbud. Og politiet vil derfor gerne tale med manden. Han beskrives som 30-45 år, 170-175 cm høj, almindelig af kropsbygning, brun i huden, sort kort hår, talte engelsk og var iført hvid t-shirt og sorte bukser.

SLAGELSE: Hurtig knallert
I forbindelse med en almindelig patruljering stødte en politipatrulje på en noget hurtigt knallert, da den kom kørende ad Stillingevej i krydset ved Bildsøvej i Slagelse. Den var ganske rigtigt ændret, så den kunne køre hurtigere end tilladt, og derfor blev den 21-årige mandlige fører sigtet efter færdselsloven.

BOESLUNDE: Indbrud i campingvogne opklaret
I løbet af søndag og mandag har der været indbrud i flere campingvogne på en campingplads i Boeslunde, og der var også andre campingvogne, der havde fået skåret deres fortelte op. Politiets efterforskning af sagen har ført frem til en 14-årig dreng. Politiet har fået en alvorlig snak med drengen og hans familie.

SKÆLSKØR: Indbrudstyve fanget
Politiet fik torsdag morgen fat på tre unge drenge, der er sat i forbindelse med et indbrud på Rådsmandsvej i Skælskør natten til torsdag. Her havde de unge blandt andet fjernet nøglerne til en bil, som efterfølgende også blev stjålet. Det drejer sig om henholdsvis en 16-årig mand fra Skælskør, der blev anholdt klokken 07.10 og to unge drenge på 14 år. Alle er fra Skælskør. Den 16-årige blev løsladt igen klokken 12.25 og de sociale myndigheder blev underrettet.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Bildsøvej Hus Onsdag klokken 17.00-torsdag klokken 20.00 3 fladskærmstv og surroundboks
Slagelse Stensbjergvej Hus Mandag klokken 15.00 – onsdag klokken 18.30 Lamper, køkkenredskaber og bord
Slagelse Bredahlsgade Lejlighed Søndag klokken 15.00 TV og cykel

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Nordbyen Torsdag klokken 17.28-20.00 17 sager – 8 hastighedssager til klip og 1 til betinget frakendelse, højest målte hastighed var 98 km/t, hvor tilladte maksimalhastighed var 50 km/t, 3 kørte på konstruktivt ændret lille knallert, 1 kørte på en ikke forsikret og ikke registreret lille knallert, 1 havde ikke medbragt præmiekvittering på forsikring, 1 efterkom ikke anvisninger fra politiet og kørte på en lille knallert med fejl og mangler.
Slagelse Valbygårdsvej Mandag klokken 16.56 – 21.00 Spirituskontrol – 20 køretøjer kontrolleret – en sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, to sigtet for hastighedsovertrædelser, hvor der blev uddelt 1 klip, tre sigtet for manglede sikkerhedssele, tre sigtet for håndholdt mobiltelefon, en sigtet for kørsel uden førerret til pågældende kategori, to sigtet for konstruktivt ændrede knallerter og en knallertfører uden hjelm.

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Sdr. Ringgade Fredag klokken 18.58-21.50 ATK 303 2 60 km/t 71 km/t
Slagelse Vestre Ringgade Søndag klokken 13.53-19.55 ATK 1635 25 50 km/t 76 km/t 1 klip
Slagelse Slotsalleen Torsdag klokken 09.59- 13.00 ATK – bestilt færdselskontrol 347 15 50 km/t 71 km/t 2 klip
Skælskør Næstved Landevej Onsdag klokken 06.58 – 09.50 ATK – bestilt færdselskontrol 323 44 50 km/t 70 km/t 4 klip
Korsør Vestmotorvejen Fredag klokken 05.20 – 11.15 ATK 4450 249 90 km/t 136 km/t 10 klip
Korsør Storebæltsbroerne Lørdag klokken 07.10 – 13.15 ATK 5355 161 110 km/t 150 km/t 2 klip
Korsør Storebæltsbroerne Søndag klokken 06.53 – 13.00 ATK 4397 130 110 km/t 154 km/t 1 klip
Korsør Vestmotorvejen Torsdag klokken 06.44-13.00 ATK 5841 373 90 km/t 128 km/t 10 klip

 

Del på sociale medier