Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2020/06/22 til 2020/06/30.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Politiet standsede fredag klokken 18.55 en 43-årig mand fra Herlufmagle, der kom kørende ad Hovedgaden i Dalmose. Det viste sig, at den 43-årige ikke havde noget kørekort, og at nummerpladerne på den bil, han kørte i, hørte til en helt anden bil. Derfor blev han sigtet for kørsel uden førerret, og da han flere gange tidligere var blevet sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt på stedet.

En 17-årig fyr fra Sorø blev natten til fredag anholdt i Sorø. Det skete, efter at han havde været oppe at diskutere med en 29-årig mand ved Klosterkirken, og diskussionen mundede ud i, at den 17-årig slog den anden flere gang i ansigtet med knytte hånd. Den 29-årige blev kørt til behandling på sygehuset i Slagelse, og den 17-årige blev umiddelbart efter episoden anholdt klokken 2.18. Han blev sigtet for vold og taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt. De sociale myndigheder er underrettet om sagen, og den 17-årige blev løsladt efter afhøringen.

Mandag klokken 14.40 blev en medarbejder i en kiosk i Bredegade i Slagelse fuppet til at udlevere to 500-kronesedler. En mand henvendte sig i kiosken og ville have vekslet nogle 1000-kroner til mindre sedler. Fupmageren afbrød medarbejderen flere gange, og han slap afsted med to 500-kroner mere, end han skulle have. Tyven beskrives som kikke etnisk dansker af udseende, ca. 28-33 år, 180-185 cm høj. Han var spinkel af bygning og havde sort, kort hår. Han talte engelsk og var iført en rød/hvid T-shirt, hvide shorts, og sorte kondisko med hvid sål.

HÆNDELSER
KORSØR: Stjal guldkæder
En guldsmedeforretning i Nygade i Korsør var mandag klokken 15.20 udsat for et frækt tricktyveri, hvor det lykkedes to tyve at stjæle adskillige halskæder til en værdi af flere tusinde kroner. En mand kom ind i forretningen, og på et noget gebrokkent sprog fik han signaleret, at han gerne ville købe en halskæde, der lå udstillet i vinduet. Mens en medarbejder viste ham kæden, lykkedes det for en medgerningsmand at stjæle flere andre kæder fra udstillingen. “Kunden” droppede købet og forlod forretningen.Tyvene beskrives som:A: Mand, østeuropæisk af udseende, ca. 35-40 år og 170 cm høj. Han var fedladen, var brun i huden og havde sort, kort hår og lidt mørke skægstubbe. Han talte engelsk. Han var iført sorte sandaler med hælkappe, sorte shorts med skrift på begge lår, sort T-shirt med røde striber over maven samt stjernehimmel på hele brystet, og der stod EMPIRE STATE. Han havde også en grå, ternet sixpence på.B: Mand, østeuropæisk af udseende, ca. 28-35 år og omkring 170-175 cm høj. Han var almindelig af bygning og var brun i huden. Han havde kort, sort hår og et velplejet fuldskæg. Han var iført sorte sneakers med hvid sål, blå cowboyshorts, sort T-shirt med et kranium på brystet med noget rød skrift hen over og en sort cap hvor der på front stod ” KING!”.Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

DALMOSE: 43-årig fik bilen beslaglagt
Politiet standsede fredag klokken 18.55 en 43-årig mand fra Herlufmagle, der kom kørende ad Hovedgaden i Dalmose. Det viste sig, at den 43-årige ikke havde noget kørekort, og at nummerpladerne på den bil, han kørte i, hørte til en helt anden bil. Derfor blev han sigtet for kørsel uden førerret, og da han flere gange tidligere var blevet sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt på stedet.

SLAGELSE OG NYKØBING F.: Tricktyverier i forretninger
To steder i politikredsen har der været det politiet kalder for tricktyverier fra forretninger. Først gik det ud over en Kiosk i Slagelse på Rosengade, hvor en mand klokken 13.46 distraherede ekspedienten mens en anden stjal en del kontantaner fra kasseapparatet. Signalementet af de to mænd er: A. Dansk af udseende, 30-35 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, hvid hudfarve, kasket, blå T-shirt med en rød stribe. B. Ikke etnisk dansker af udseende, 30-35 år, 175-180 cm, spinkel, brun hud, sort hår, hvid T-shirt med grønne og lilla farver.Næsten samtidig klokken ca. 14 kom først to mænd ind i en farvehandel i Guldborgsundcenteret i Nykøbing F., og lidt efter kom en tredje mand ind. Den tredje mand stillede en masse spørgsmål, og optog ekspedientens opmærksomhed. Kort efter forlod alle tre mænd butikken uden at købe noget, og det blev opdaget, at der manglede kontanter i kasseapparatet. De tre mænd beskrives som A: Dansk af udseende, 35-40 år, 180 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden, brunt kort hår. B: Dansk af udseende, 35-40 år, 180 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden. C: Dansk af udseende, 35-40 år, 175-180 cm høj, kraftig, hvid i huden.Politiet hører gerne fra vidner, der kan have oplysninger til sagerne.

SLAGELSE: Efterlyst mand anholdt
Fredag klokken 3.19 så en politipatrulje en bil, der kørte meget hurtigt fra Vestmotorvejen ad afkørsel 39 i Slagelse, og betjentene besluttede sig for at tjekke bilen og føreren. Bilen blev kort efter fundet forladt på Trafikcenter Alle, og lige i nærheden gik to let forpustede mænd. Det viste sig, at den ene – en 26-årig mand fra Sønderborg – var efterlyst til afsoning af en fængselsstraf, og han blev derfor anholdt klokken 3.49. Passageren i bilen var en 16-årig fyr fra Kolding, og han blev også anholdt. Politiet undersøger nu bilen og de to anholdtes forhold, og den efterlyste bliver overført til afsoning.

SLAGELSE: “Vekslede” til to 500-kronesedler
Mandag klokken 14.40 blev en medarbejder i en kiosk i Bredegade i Slagelse fuppet til at udlevere to 500-kronesedler. En mand henvendte sig i kiosken og ville have vekslet nogle 1000-kroner til mindre sedler. Fupmageren afbrød medarbejderen flere gange, og han slap afsted med to 500-kroner mere, end han skulle have. Tyven beskrives som kikke etnisk dansker af udseende, ca. 28-33 år, 180-185 cm høj. Han var spinkel af bygning og havde sort, kort hår. Han talte engelsk og var iført en rød/hvid T-shirt, hvide shorts, og sorte kondisko med hvid sål.Efter tyveriet kørte han fra stedet i bil sammen med en anden mand.Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.

SLAGELSE: To butikstyve fanget
Politiet fik søndag klokken 13-03 en anmeldelse om, at to udenlandske kvinder blev tilbageholdt af personalet i Bilka på Idagårdsvej i Slagelse. Kvinderne havde stjålet et kamera, noget tøj og en barberskraber. Da politiet kom, blev de to kvinder anholdt og sigtet for butikstyveri, og de betalte på stedet en bøde.

SLAGELSE: Tricktyveri
Fredag eftermiddag ved 17-tiden kom en mand ind i en frisørsalon i Slagelse. Han viftede med en tusindkroneseddel og talte højlydt på et uforståeligt sprog. Kort efter gik han om i baglokalet, hvor han lagde en avis på bordet, og fik skabt så meget forvirring, at det lykkedes ham at slippe afsted med en mobiltelefon. Manden var 30-40 år, cirka 165 centimeter høj, spinkel af kropsbygning og med kort, sort hår. Han talte et fremmedsprog, og var iført en brun kasket af mærket Gucci, en sort jakke og cowboybukser. Han medbragte en avis og en tusindkroneseddel. Der har på det seneste været flere eksempler på tilsvarende tricktyverier, og politiet opfordrer derfor til, at man er særdeles opmærksom, hvis der er kunder, der forsøger at skabe forvirring – fx ved at gå ind i et baglokale, vifte med en avis eller lignende. Undgå desuden at have værdigenstande liggende fremme.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Bredegade Lejlighed Mandag klokken 19.50 Intet stjålet
Slagelse Fredensgade Hus Onsdag kl. 00.45 Intet stjålet
Slagelse Gormsvej Hus Tirsdag kl. 11.27 Ikke gjort op hvad der er stjålet

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Kommune Mandag klokken 15.20 – 21.00 En sigtet for narkokørsel, en sigtet for at køre for stærkt med klip til følge, en sigtet for at have benyttet håndholdt mobiltelefon, en sigtet for kørsel på fortov med knallert, en sigtet for ikke at have medbragt kørekort, en sigtet for kørsel frem for rødt, en sigtet for manglende CVR.nr. på køretøj, to sigtet for ikke at have benyttet sele og en sigtet for ikke at have anvendt sikkerhedsudstyr til barn under 135 cm

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Skælskør Næstved Landevej Mandag klokken 15.02 – 16.02 ATK – bestilt færdselskontrol 267 2 50 km/t 79 km/t 1 klip
Korsør Storebæltsbroerne Fredag klokken 05.25 – 11.42 ATK 4575 155 110 km/t 158 km/t 4 klip
Korsør Skovvej Torsdag kl. 07:04 – 10:30 ATK –
bestilt færdselskontrol
822 54 50 km/t 76 km/t 1 klip
Slagelse Slotsalleen Torsdag kl. 11:09 – 13:15 ATK –
bestilt færdselskontrol
267 4 50 km/t 62 km/t
Korsør Broholmvej Onsdag kl. 13.34-15.00 ATK –
bestilt færdselskontrol
31 4 40 km/t 58 km/t 1 klip
Slagelse Slagelsevej Onsdag kl. 15.56-17.00 ATK –
bestilt færdselskontrol
59 80 km/t
Boeslunde Sønderupvej Tirsdag kl. 13.30 – 14.30 ATK –
bestilt færdselskontrol
0 0 50 km/t
Slagelse Sdr. Ringgade Fredag klokken 18.58-21.50 ATK 303 2 60 km/t 71 km/t
Slagelse Vestre Ringgade Søndag klokken 13.53-19.55 ATK 1635 25 50 km/t 76 km/t 1 klip

 

Del på sociale medier