Konfus Collective vil, i samarbejde med Posthuset, afholde et åbent kreativt værksted, som fungerer som inspirations- og arbejdsrum til alle dem der har brug for det. Her kan du arbejde på dine igangværende projekter eller starte et helt nyt.

Derudover giver det gode muligheder for, at møde andre mennesker med samme hobby som dig, eller endda mennesker som kan give dig fornyet inspiration, til at prøve noget anderledes. Alle medier og udfoldelsesformer er hjerteligt velkomne.

Værkstedet kan også fungere som et læringsrum, hvor man kan få hjælp til at komme i gang med en ny hobby. Der vil være en kompetencetavle, hvor man kan skrive sig på, hvis man har nogle kompetencer, som man gerne vil lære fra sig. Så har andre mulighed for, at spørge dem der står på tavlen til råds.

Til krea-dagen vil der være indkøbt forskellige kreative redskaber, som giver dig mulighed for at tegne, sy, male, klippe klistre o.a. Men sidder du selv inde med et lille lager af redskaber, så medbring dem endelig til eget brug eller deling.

Læs mere her

Foto: ABW