Kom med og fejr Børns Voksenvenners store mærkedag d. 12. september 2020. Fejringen vil blive afholdt i centrum af Slagelse by, aktiviteterne er beregnet til børn i alle aldre:

I forbindelse med Børns Voksenvenner 30-års jubilæum, afholder vi lokalt en markering af dagen med et stjerneløb fra Nytorv i Slagelse. Vi står med vores kampagne-campingvogn og løbet starter herfra.

Så varer det ikke længe før den store dag kommer. Om få dage bliver festlighederne skudt i gang på Nytorv; legen vil foregå på Fisketorvet, Rådhuspladsen og Gl. torv, og alle børn er mere end velkommen til at deltage; derudover vil der også være uddeling af forskellige ting: bolsjer, balloner og falske tatoveringer. Der vil også være en popcornsmaskine med popcorn til alle deltagende børn.

Siden starten i 1990 har Børns Voksenvenner skabt venskaber mellem børn og voksne. For 30 år siden havde Børns Voksenvenner et mål: at gøre små smil større ved at give sårbare børn mulighed for et få en særlig ven og rollemodel. Alle frivillige gør dagligt deres bedste for stadig at opfylde dette mål. Siden starten for 30 år siden er det blevet til mere end 40 lokalforeninger fordelt over hele landet, og der er skabt flere tusinde venskaber, hvilket har resulteret øget netværk og tætte kontakter for disse børn.

Vi fortsætter stadig dette arbejde og ser frem til at mange flere frivillige vil slutte sig til os. Barnet og deres voksenven laver forskellige aktiviteter sammen, det kan være spil, bagning, cykelture eller noget helt fjerde, hyggelige ting som er med til at give nogle gode oplevelser for både barn og voksenven.

På lørdag mellem kl. 10 til 12 vil der blive afholdt stjerneløb, alle deltagende børn vil få et skattekort og hvilket kommer til at foregå i de tre torve som nævnt i overstående.

Der er goodiebags til de første 100 børn der deltager i legen. Efterfølgende kan børnene være med i en lodtrækning, med disse præmier:
• 2 x biografbilletter
• 2 x bagel-meals gavekort
• Donut-gavekort til 6 stk.

Vinderne af lodtrækningen får direkte besked og bliver herefter offentliggjort på foreningens Facebookside.

Vi håber, at rigtig mange har lyst til at være med til at fejre mærkedagen sammen os!

Foto: Anne Beth Witte
Del på sociale medier