Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2020/10/12 til 2020/10/19.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

KORSØR: Trafikkontroller
Fredag mellem klokken 8.46 og 10 holdt politiet automatiske trafikkontrol på Revvej i Korsør. Her var der 52, der blev målt, og de overholdt alle fartgrænsen. Igen mellem klokken 11.03 og 16.12 havde politiet en kontrol af trafikken flere steder i Korsør by. 17 biler blev standset, og af dem blev fem sigtet for at køre hurtigere end de 60 km/t, der var tilladt på stedet. Den hurtigste blev målt til 93 km/t, hvilket udløser et klip i kørekortet. Desuden blev en sigtet for at køre uden førerret, en for at køre bil selv om han var påvirket af amfetamin, en for ikke at have sit kørekort med, to for at tale i håndholdt mobiltelefon, og en for ikke at have spændt sikkerhedsselen.

KORSØR: Smadrede rude – sigtet for hærværk
Natten til lørdag klokken 1.15 blev politiet kaldt ud til Linde Allé i Korsør, hvor en mand netop havde smadret en rude til en restaurant. Ti minutter senere havde en politipatrulje anholdt en 18-årig mand fra byen og sigtet ham for hærværk.

SLAGELSE: Smadrede forrude i taxa med en vinflaske
Politiet fik søndag klokken 7.38 en anmeldelse fra taxaholdepladsen på Sdr. Stationsvej i Slagelse, hvor nogle taxachauffører tilbageholdt en kvinde, der var meget højtråbende og ophidset. Det var en 28-årig kvinde fra byen, som mente, hun under en taxatur havde mistet en ring, men da den ikke var til at finde i bilen, kylede hun en flaske vin, som hun havde i tasken, mod forruden. For at sikre ro på stedet blev den 28-årige anholdt klokken 8.00 og sigtet for hærværk og for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Hun blev taget med til politistationen i Slagelse og løsladt igen klokken 10.20, efter at hun var svalet lidt af.

SLAGELSE: Fire biler bulet
Ukendte gerningsmænd har på et tidspunkt fra lørdag klokken 14.00 til søndag klokken 7.30 lavet buler i fire biler, som holdt parkeret i Valdemarsgade i Slagelse. Det ser umiddelbart ud som om, der er tale om spark. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har bemærket noget usædvanligt i det pågældende tidsrum. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

SLAGELSE: To anholdt efter tyveriforsøg
Politiet fik søndag klokken 22.08 en anmeldelse om, at der luskede et par mistænkelige skikkelser omkring ved bilforhandleren
Ejner Hessel på Merkurvej i Slagelse. Da politiet ankom, kunne betjentene se, at der lå en donkraft klar ved en parkeret personbil, og der lå nogle paller til at klodse den op på. To personer stak af fra stedet ved synet af politiet, men de blev standset kort efter på Sorøvej. Det var en 24-årig mand uden fast bopæl og en 39-årig mand fra Kalundborg, og de blev anholdt klokken 22.17 og sigtet for forsøg på tyveri. De to anholdte blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen klokken 0.30.

KORSØR: 60-årig anholdt efter trusler
Politiet blev onsdag kaldt til Svenstrup Strandvej lidt uden for Korsør, hvor en mand havde truet en anden mand. Det var en 60-årig mand, der af ukendte årsager var raget uklar med en 85-årig mand og havde truet med både at skyde ham og skære halsen over på ham. Den 60-årige blev uden dramatik anholdt klokken 12.32 og sigtet for trusler. Han blev taget med til afhøring på politistationen og løsladt igen klokken 18.45.

FUGLEBJERG: Hastighedskontroller på Slagelsevej
Det gik desværre rigtig hurtigt, da færdselspolitiet onsdag aften mellem klokken 19.10 og 23.05 stillede lasermåleudstyret op på Slagelsevej ved Fuglebjerg. Her må man højst køre 80 km/t, men 15 trafikanter trådte alt for hårdt på speederen. Fire fræsede så hurtigt af sted, at det medfører en betinget frakendelse af kørekortet, mens de øvrige 11 står til et klip i kørekortet. To bilister blev målt til at køre 134 km/t.

SLAGELSE: Sigtet for at holde værtshus åbent efter klokken 22.00
Onsdag aften var en politipatrulje i midtbyen i Slagelse for at sikre, at de forskellige Coronarestriktioner blev overholdt og for at gennemføre tilsyn med forskellige udskænkningssteder. Der kom musik fra et værtshus i centrum, selv om klokken var over 22.00, og politiet bankede på og blev lukket ind. Der var fortsat gæster på stedet, og indehaveren – en 59-årig mand – blev derfor sigtet for ikke at overholde lukketiden, som Covid19-reglene foreskriver.

SLAGELSE: 74-årig sigtet for brandstiftelse
Tirsdag klokken 19.54 fik politi og brandvæsen en anmeldelse om en bilbrand på en p-plads på Bildsøvej ved Næsby Strand. Det var en Peugeot, og da beredskabet ankom, var den omspændt af flammer. Politiet fik kontakt til bilejeren – en 74-årig mand fra lokalområdet – og han havde sod på sig og lugtede af røg. Derfor blev han anholdt klokken 21.00 og sigtet for brandstiftelse. Den 74-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen til midnat.

KORSØR: Flere færdselskontroller i byen
Mandag afviklede politiet flere færdselskontroller forskellige steder i Korsør, hvor der fortsat er nogle færdselsmæssige udfordringer: En af målebilerne fra den automatiske trafikkontrol stod mellem klokken 9.20 og 11.30 på Tårnborgvej, hvor den højst tilladte hastighed er 50 km/t. Syv bilister blev målt til at køre for hurtigt, og den højeste hastighed var 69 km/t, som giver et klip i kørekortet.Mellem klokken 16.03 og 17.07 kørte en politipatrulje i Korsør, og her blev syv trafikanter standset og kontrolleret. Alle syv blev sigtet for at køre hurtigere end de tilladte 50 km/t, og de står alle syv til et klip i kørekortet. Den højeste hastighed blev målt til 83 km/t. Kontrollen fortsatte på Tårnborgvej. Mellem klokken 21.19 og 21.27 standsede politiet 14 køretøjer, men en enkelt bilist ville ikke rette sig efter politiet og standse, så han fortsatte og blev først standset på Motalavej. Det var en 20-årig mand fra Korsør, som virkede påvirket af stoffer, og derfor blev han sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Da han ikke havde noget kørekort, blev han også sigtet for kørsel uden førerret, og ejeren af den bil, han kørte i, blev sigtet for at overlade sin bil til en person, der ikke havde kørekort. Den 20-årige viste sig at være efterlyst til afsoning af en fængselsstraf og blev umiddelbart efter overført til Nyborg fængsel.

SLAGELSE: Indbrudstyve stjal byttepenge
Ukendte gerningsmænd begik mandag morgen indbrud i en restaurant i Rosengården i Slagelse. Tyvene brød et vindue op og stjal byttepenge fra kasseapparatet. Ud fra den overvågning, der er på stedet, beskrives tyvene som: A: Mand, dansk af udseende, omkring 40-45 år, ca. 175-180 cm høj, kraftig af bygning og med kort, karseklippet hår med tendens til måne. Han havde en mørkeblå trøje på, cowboybukser og sorte sko med hvide såler B: Kvinde, dansk af udseende, ca. 35-40 år gammel, og ca. 170-175 cm høj. Hun var almindelig af bygning og havde halvlangt, rødt hår og bar en rød trøje, sorte bukser og hvide sko.Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysning om sagen. Ring på tlf. 1-1-4.

KORSØR: Færdselskontrol på Tårnborgvej
En af politiets målebiler fra den automatiske trafikkontrol stod lørdag mellem klokken 9.06 og 10.26 på Tårnborgvej i Korsør, hvor den højst tilladte hastighed er 50 km/t. I alt 380 trafikanter kørte forbi ATK-bilen, og fem blev målt til at køre hurtigere end tilladt. Den højeste hastighed var 63 km/t.

SLAGELSE: Fire anholdt efter tyveri af sko og chokolade
En 26-årig kvinde blev sammen med tre mænd i alderen 26-33 år anholdt søndag klokken 15.45 i Bilka i Slagelse. De fire blev tilbageholdt af en medarbejder, der havde opdaget, at de havde taget varer i form at et par kondisko og flere plader chokolade uden at betale for det. De fire – der er udenlandske statsborgere – blev sigtet for butikstyveri og de tre af dem blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor de blev afhørt ved hjælp af en tolk. De blev alle løsladt søndag aften, men er fortsat sigtet for tyveriet.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Bildsøvej Hus Tirsdag klokken 10.30- 17.30 Ikke opgjort.
Skælskør Konge-Åsen Hus Mandag d. 5. oktober klokken 15.00 – lørdag d. 10. oktober klokken 19.00 Diverse smykker, et ur, samt sølvtøj.

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Korsør Fredag klokken 11.03 – 16.12 17 køretøjer kontrolleret – 11 sigtelser fordelt på 5 for hastighedsovertrædelser (+klip) i 60 km/t-zone, hvor højeste målte hastighed var 93 km/t, 1 for kørsel uden førerret, 1 for kørsel under påvirkning under amfetamin, 1 for ikke at have medbragt kørekortet, 2 for at have brugt håndholdt mobiltelefon (klip) samt 1 for ikke at have spændt sikkerhedsselen
Slagelse Slagelsevej Onsdag klokken 19.10 – 23.05 15 sigtelser. 4 betingede frakendelser samt 11 klip blev givet.
Korsør Mandag klokken 16.03-17.07 Syv blev standset og sigtet for at køre hurtigere end de tilladte 50 km/t. Alle syv står til et klip i kørekortet; den højeste hastighed blev målt til 83 km/t
Slagelse Mandag klokken 17.30-19.25 En blev sigtet for kørsel uden førerret, og bilejeren blev sigtet for at have overladt sin bil til en person, der ikke havde kørekort, en bleg sigtet for at bruge håndholdt mobil og en for at køre for hurtigt i bymæssig bebyggelse
Slagelse Sdr. Stationsvej Mandag klokken 17.40-18.30 En blev sigtet for at køre for hurtigt og en for at bruge håndholdt mobil under kørslen
Korsør Ukendt vej Fredag klokken 14.30 – 16.30 6 sigtelser: 1 for at køre på en ulovlig knallert, 1 for at køre på baghjul på lille knallert, 1 for manglende nummerplade på lille knallert, 2 sigtelser for fejl og mangler og 1 sigtelse for ikke at have fastspændt barn i personbil

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Storebæltsbroerne Fredag klokken 10.39 – 13.40 4355 75 110 km/t 151 km/t 1 klip
Korsør Broholmvej Mandag klokken 18.42-19.15 139 26 40 km/t 68 km/t Otte klip og en betinget frakendelse
Korsør Tårnborgvej Mandag klokken 9.20-11.30 559 7 50 km/t 69 km/t Et klip
Korsør Tårnborgvej Mandag klokken 21.19-21.27 14 1 50 km/t 73 km/t
Slagelse Mariendals Alle Mandag klokken 19.47-20.05 28
Slagelse Sdr. Ringgade Mandag klokken 13.21-14.31 382 3 60 km/t 87 km/t Et klip
Slagelse Sdr. Ringgade Mandag klokken 19.08-19.30 37
Korsør Storebæltsbroerne Søndag klokken 15.28 – 19.30 4100 81 110 km/t 172 km/t 1 klip, samt 1 betinget frakendelse
Korsør Tårnborgvej Lørdag klokken 09.06 – 10.26 380 5 50 km/t 63 km/t Ingen klip
Slagelse Vestre Ringgade Lørdag klokken 17.10 – 19.50 438 17 50 km/t 71 km/t 3 klip