Måske er det lige dig, de søger til primærsygeplejen samt akutfunktionen i Slagelse Kommune:

1 sygeplejerske til barselsvikariat dagvagt på 32 til 37 timer ugentligt.

Akutteam Slagelse: en fast stilling på 32 timer ugentligt med skiftende vagter dag og aften enkelte nattevagter ved sygdom ferie og lignende, dog planlagt ud fra fast rul.
Har du interesse og lyst til prøve at arbejde i borgerens hjem og er bevidst om din selvstændighed i arbejdet samt kan se dig selv i til tider kreative løsninger. Så kan dette være det rette match for dig!

De søger sygeplejersker til pleje og behandling af borgere ude i eget hjem – i stabile/komplekse såvel som ustabile forløb. De sørger for god og sikker introduktion således, at erfaring fra primær-området ikke nødvendigvis er en forudsætning, omend dette foretrækkes.

Dine samarbejdspartnere bliver dels med interne samarbejdspartnere; hjemmesygeplejersker, akutteamet, hjemmeplejen, hjemmeterapeuter, diætister, projektsygeplejersker, udviklingssygeplejersker, kommunale læger i sygeplejen, myndighed og hjælpemiddelafdeling, osv.

Du vil også arbejde med eksterne samarbejdspartnere; praktiserende læge, lægevagten, apotek og ikke mindst fortsættelse af behandling iværksat på sygehusafdelinger, hvor behandlingsansvaret forbliver.

Kvalifikationer

Uddannelse som sygeplejerske.
Minimum 1 års klinisk erfaring fra hospitalsafdelinger eller primær sektor.Kørekort.

De tilbyder

Godt arbejdsmiljø, hvor man udvikler sig sammen, og tager hensyn til hinanden og ikke mindst borgerne. Hos dem er kerneopgaven omdrejningspunkt.
Der stilles hybridbiler med automatgear til rådighed.
Nye spændende arbejdstiltag blandt andet inden for velfærdsteknologien.
Undervisning/faglig sparring hver uge af interne såvel som eksterne undervisere.

Primærsygeplejen i Slagelse

Man tilknyttes eget team med ca. 3 sygeplejerske kollegaer. Temaet matcher en hjemmeplejegruppe som består af SSA’ere, SSH’ere, planlægger og områdeleder som tætte samarbejdspartnere i hverdagen. Sygeplejen har sine egne planlæggere.

Akutfunktionen

Man er forankret på Smedegade i Slagelse, men dækker samtlige grupper samt plejecentre i hele kommunen. I akutteamet er der ikke planlagte ruter, men man planlægger sin dag ud fra de opgaver som kommer ind løbende over dagen.

Ved begge stillinger er der indmøde i Smedegade i Slagelse.

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist 25. januar 2021)

Foto: ABW
Del på sociale medier