Smedegade Plejecenter er en del af en klynge bestående af tre plejecentre i Slagelse Kommune. Plejecentret består af fire afdelinger med i alt 64 plejeboliger. De 10 ældreboliger, ligger i samme bygning som plejecentret. Der er to daglige ledere ansat på Smedegade. Der er to somatiske enheder, to skærmede enheder og en blandet somatisk/skærmet enhed.

De har brug for dygtige og engagerende afløsere, der sammen med de faste medarbejdere på Smedegade kan arbejde for, at borgerne oplever de bor i eget hjem med alt, hvad det indebærer, men samtidig leverer sikker professionel pleje og behandling.

De sørger for en grundig oplæring af vores afløsere, så de er sikre på, at de kommer godt ind i opgaverne og føler sig trygge og godt taget imod.

Deres afløsere vil hen over sommerperioden, som løber fra juni til og med august, få mulighed for en længere periode som sommerferievikar på fuld tid.

De lægger som arbejdsplads vægt på at arbejde med, at vi i en travl hverdag har en god tone og respekt for hinanden.

De søger følgende kompetencer hos dig
At du
har lyst til at arbejde med ældre mennesker og har en ægte interesse for området
eventuelt er i gang med en uddannelse til sygeplejerske, ergoterapeut, SSA eller andre relevante uddannelser indenfor sundheds- og ældreområdet
har lyst til at lære noget nyt og indgå i det faglige fællesskab på Plejecentret.

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 28. februar 2021)

Foto: ABW