BC Haveservice udfører kort sagt en masse forskellige opgaver på udearealer for både erhverv og private. En ting er etableringen af nye grå og grønne anlæg, en anden ting er vedligeholdelse af samme. Her tilbyder BC Haveservice, som firmanavnet mere end antyder, sin kunnen når der skal slås græs, klippes hæk og beskæres buske og træer. Og det til de mange lokale kunders store tilfredshed. BC Haveservice blev nemlig kåret som årets anlægsgartner 2021 Region Sjælland hos håndværker.dk.

Når haven er anlagt, skal den løbende vedligeholdes. Udover plæneklipning og hækklipning hjælper BC Haveservice med tilskæring af græskanter, oprivning af nedfaldne blade, såning, lugning og tilplantning af bede, vanding og gødning, fjernelse af ukrudt mellem fliser og meget andet i din have.

BC Haveservice har stor erfaring med haveservice hos både husejere og boligforeninger på hele Sjælland. De hjælper med mange forskellige opgaver, så dine udearealer altid ser præsentable og indbydende ud.

Kontakt BC Haveservice for et uforpligtende tilbud. Du er også altid velkommen til at ringe på 61 78 93 73 med din forespørgsel.

Foto: ABW