Årets ZTRONG blev Mikael Skak Pedersen – stort velfortjent tillykke

Mikael Skak er grunduddannet som folkeskolelærer, men har også læst teologi på KU samt en del af mejeringeniør studiet på Landbohøjskolen. Mikael fik dog ret hurtigt smag på ledelse og blev selvstændig med firmaet Mi-su kommunikation som et ledelses- og konsulentfirma i år 2000. I 2003 blev Mikael derefter initiativtager og senere leder til den fondsdrevne organisation Jabes, som drev en større institution for unge anbragte.

Mikael blev prismodtager af Fælleskabssprisen 2015, indstiftet af statsminister Mette med initiativet “Flygtningevenner i Borup”. “Jeg er stadig optaget af at vi som land og som enkeltindivider, bør være noget særligt for de mange mennesker der kommer til Danmark og som ønsker med deres arbejdskraft og person at medvirke konstruktivt til at vedligeholde og opbygge vores velfærdssystem. Mange varme hænder i Danmark har en anden etnicitet end dansk og er afgørende for at drive pleje og omsorg sektoren”

Efter en omdiskuteret mediesag om Jabes blev Mikael og bestyrelsen renset for alle anklager og Mikael blev kort derefter ansat som Forstander på Døgndiamanten, Næstved kommune, hvor han har været i knap 10 år.

I dag er Mikael ansat som Tilbudsleder på et bosted for voksne. Undervejs blev Mikael kandidat i offentlig ledelse og fik dermed en Master i offentlig ledelse fra CBS MPG. Mikael blev her initiativtager til MPG Alumner, som har til formål at samle et netværk af de ca. 1000 offentlige ledere, der også har taget en master uddannelse på CBS. På masterstudiet stiftede Mikael først gang bekendtskab med Ole Fogh Kirkeby og blev eksamineret i Protreptik på CBS.

Læs mere om Mikael og se tidligere prismodtagere her: Årets ZTRONG 2024 – ZTRONG

Tusinde tusinde tak, jeg er overvældet.

Tak for den dejligste ZTRONG dag på Hotel Lillevang i Slagelse.

Tak fordi I alle vil være en del af ZTRONG.Maibritt Isberg Andersen, CEO i ZTRONG, siger tak:

Tak for jeres deltagelse, gaver, jeres ord som rammer mit hjerte, teamet som lavede fantastiske workshops Poula Helth – Henrik Kronborg Olsen – Anna Katarina Bjerre Vestbjerg og Karin Jønson.

Ann-Merete Sørensen og Tage Sørensen – tak for jeres fantastiske hjælp.

Tak for at vise mig vejen dr. phil. Ole Fogh Kirkeby

Vi ses næste år d. 10 april 2025!

Pressefoto