Foreningen Børns Voksenvenner har eksisteret i mere end 30 år, med frivillige foreninger over hele landet. Vi arbejder for at give børn med et spinkelt netværk, en voksen som de kan spejle sig selv i. Hidtil har de hjulpet i Kalundborg-området fra foreningen i Slagelse og et team fra Holbæk:

Det er vores mål, at ingen børn skal føle sige alene eller udeladt. Derfor udvider vi vores aktiviteter Kalundborg kommune. Det er et håb, at vi kan få lige så stor opbakning, som vi får i andre byer i Danmark.

Nogle børn der bor alene med den ene forældre, som mangler en ekstra voksen, der vil bruge nogle timer sammen med dem, 2-4 gange om måneden. Vi modtager mange ansøgninger fra mødre til drenge, der ikke har en mand i deres liv, som mangler en de kan spejle sig i. Vi hjælper familierne med at finde, frivillige voksenvenner der vil gøre en forskel for et fremmed barn.

Fra erfaring ved vi, at arbejdet fungerer bedst med lokal tilstedeværelse, derfor er det vigtigt for børn i Kalundborg, at vi også får lokale frivillige engageret. Vi arbejder allerede på, finde egnede personer der vil deltage i arbejdet. Vi søger altid frivillige, der vil hjælpe

I første omgang starter vi et Matcher Team, med tilknytning til foreningen i Slagelse. Matcherne laver det vigtigste arbejde i foreningen, det er personer der har gennemgået vores uddannelse, som sammensætter venskaber, ud fra ansøgninger og personlige møder. Planen er også oprette lokale PR og aktivitets teams, der kan sørge for synlighed i Kalundborg. Hensigten er på sigt at starte en selvstændig foreningen i Kalundborg.

Læs mere om foreningen på vores hjemmeside voksenven.dk eller facebook.com/børnsvoksenvennerkalundborg.

Pressefoto