Bedemand Haack
Bredegade 36
4200 Slagelse
42 23 99 90
info@bedemand-haack.dk

Følg Bedemand Haack i Slagelse på Facebook 

Erfaren bedemand udvider
Bedemand Haack åbnede i 2019 en ny afdeling af sin bedemandsforretning. Således har Bedemand Haack nu afdelinger i både Slagelse, Dianalund og Sorø, hvorfra han betjener kunder i store dele af region Sjælland.

Jørgen Haack har arbejdet som eksamineret bedemand i over ti år, og opgaverne udføres således på et højt fagligt niveau. Jørgen etablerede først forretningen i Dianalund, men formåede på kort tid at skabe tilstrækkeligt kundegrundlag til at åbne nye afdelinger.

Bedemand Haack sætter en dyd i god og indlevende service, der tager hensyn til både den afdødes og de efterladtes ønsker. At kæden lykkes med dette kan ses på bedemandsforretningens facebookside, hvor mange pårørende udtrykker deres taknemmelighed over Bedemand Haacks respektfulde og empatiske stil. Dialogen med de pårørende skal være så positiv som mulig under omstændighederne.

Klare faste priser
Man har nok at tænke på, når man har mistet. Hos Bedemand Haack behøver du ikke frygte, at prisen løber løbsk. Priserne på de enkelte ydelser fremgår klart og tydeligt.

Hvis du selv kan og vil håndtere dele af bisættelsen eller begravelsen, f.eks. hente urnen, er du meget velkommen til det. Hos bedemanden i Slagelse betaler du kun for de ydelser, du bestiller der.

God praktisk hjælp
Bedemand Haack i Slagelse kan hjælpe med alt det praktiske, som skal arrangeres ved det sidste farvel. Sammen med de pårørende indgås aftaler om valg af påklædning, kiste, blomster og hensyntagen til andre personlige ønsker.

Bedemanden i Slagelse varetager også ceremonierne i forbindelse med afskeden, f.eks. i afdødes hjem eller i et kapel.

Bedemand Haack kan hjælpe dig med indrykning af dødsannonce, bestilling af blomster til kiste og kirke, valg af salmer ved bisættelse eller begravelse, efterfølgende kaffebord i nærheden mv.. På Bedemand Haacks hjemmeside finder du et udvalg af kister og urner, som du kan lade dig inspirere af.

Hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål, er det blot at informere Bedemand Haacks begravelsesforretning om dette, så følges der op på dem, så godt som det lader sig gøre.

Ring døgnet rundt
Bedemand Haacks bedemandsforretning kan kontaktes per telefon hele døgnet. Personlig henvendelse i begravelsesforretningen i Slagelse er også velkommen.

Kontakt Bedemand Haack

 

sølvpartner