Korsør Ligkistemagasin ApS
Jens Baggesensgade 37
4220 Korsør
58 37 03 72
bedemanden@ligkiste.dk

Følg Korsør Ligkistemagasin på Facebook 

Erfarne bedemænd
I over 100 år har Korsør Ligkistemagasin hjulpet familie og venner i Slagelse og omegn med at sige farvel til deres nærmeste. Alle bedemændene hos Korsør Ligkistemagasin er eksamineret bedemand, og bliver løbende efteruddannet. De sætter en stor ære i at yde den bedste service og faglige viden, og de udarbejder altid i forbindelse med en samtale et økonomisk overslag, som sikrer overblik og tryghed i hele forløbet.

Bedemandsforretningen i Korsør drives i dag af 3. og 4. generation – Heidi og Otto Nielsen, datter og fader. Tillid er måske det ord, som beskriver deres arbejde bedst. De mødes med dig i de smukke lokaler på Jens Baggesensgade eller hvor end i Slagelse Kommune det passer dig bedst.

Personlig afsked
De hjælper dig med at planlægge en personlig og nærværende afsked med din kære. Derfor vil du opleve, at de spørger ind til afdødes personlighed og liv under samtalen. Hos Korsør Ligkistemagasin er de også gode til at tale med børnene om det de gør. Måske har børnene brug for at se afdøde, og på denne måde få sagt farvel.

Stadig flere af kunderne hos Korsør Ligkistemagasin ønsker en mere personlig afsked. Her er der mulighed for både den klassiske og den unikke løsning, bl.a. ved specialudsmykning af kisten eller urnen.  De har et udvalg af de smukke klassiske lerurner fra Pottemagerens hus v/ keramiker Lene Hansen fra Flakkebjerg, Slagelse.

Ved samtalen vejleder bedemanden de efterladte professionelt og omsorgsfuldt, så der tages behørigt hensyn til afdødes eventuelle ønsker og til den efterladte families behov. Korsør Ligkistemagasin arrangerer efterfølgende alt det ønskede.

Styr på alle detaljer
Det kræver stor indfølingsevne at være bedemand, men det kræver også organisationsevne, ikke mindst øje for detaljerne i alt det der skal klares ved den sidste afsked. Korsør Ligkistemagasin hjælper dig med alt det praktiske, lige fra at finde en dato for bisættelsen eller begravelsen, til at anmelde dødsfaldet, bestille blomster, mindesammenkomst mm.

Korsør Ligkistemagasin hjælper også gerne med at arrangere kaffebord eller lignende efter jeres ønsker. De kender alle byerne i Slagelse -kommune indgående og har derfor mange gode kontakter at trække på, uanset hvad du måtte ønske.

”Sjællands bedste bedemand”
På Korsør Ligkistemagasins facebookside kan du varme anbefalinger fra kunderne:

”Sjællands bedste bedemand. Super sød og super dygtig. Kan varmt anbefales” – Tove

”Kan kun give Heidi mine varmeste anbefalinger. Dygtig, pålidelig, ansvarsfuld og udviser en stor medfølelse for folk i deres sorg. Jeg kan af ærligt hjerte sige, at jeg er lykkelig for at Heidis forretning ligger langt fra min, for konkurrencen ville ikke være rar at have lige om hjørnet, det er Heidi alt for dygtig til” – Elsebeth

”Super betjening” – Lasse

sølvpartner