Skønheden Aphrodite 
Bredegade 1
4200 Slagelse
Tlf. 58 58 67 30
mail@aphrodite-slagelse.dk

Bestil tid 

Følg Skønheden Aphrodite på Facebook 

Åbningstider
Mandag: 09.00-18.00
Tirsdag: 09.00-17.00
Onsdag: 09.00-17.00
Torsdag: Lukket
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 09.00-13.00
Søndag: Lukket
Samt efter aftale

Forkælet og forskønnet
Når du træder ind af døren hos Skønheden Aphrodite, bliver du mødt af det skønneste smil af indehaveren, Laila Hallengreen. Klinikken i Bredegade er lys, velduftende og indbyder til afslapning fra første øjeblik.

Det er dig og din hud, der er i centrum, og du kan roligt læne dig tilbage, da du er i erfarne hænder. Laila er uddannet fra den krævende Internationale Cidesco kosmetologskole i København. Efter flere års erfaring i branchen åbnede Laila klinikken i Slagelse i 2010.

Kvalitet til alle
Skønheden Aphrodite tilbyder mange former for skønheds- og velværebehandlinger, og du får altid gode råd med hjem. Alle produkterne er nøje udvalgt, og kun det bedste er godt nok. Du får en grundig vejledning i hvilke produkter, der passer til dig, og hvordan du skal bruge dem optimalt.

Skønheden Aphrodite er eneforhandler af det store tyske mærke, Phyris, på Vestsjælland – et mærke der har vundet en række af branchens internationale priser. Endvidere er Skønheden Aphrodite en af de få danske klinikker, der er førende i den ægte Madonna-oxygenlift fra Intraceuticals samt deres nye booster.

Klinikkens kvalitetsbevidste kunder kommer fra mange forskellige segmenter; unge og gamle, mænd og kvinder. Er du studerende, får du 10% i studierabat på behandlinger ved fremvisning af studiekort.

Til de sarteste hudtyper
Som på mange andre områder sker der en hæsblæsende teknologisk udvikling indenfor hudpleje og kosmetik, og skønhedsklinikken i Slagelse følger udviklingen tæt via eksempelvis supplerende kurser. Derfor er du her sikret adgang til de mest innovative behandlingsformer og -produkter.

F.eks. kan du som noget relativt nyt få farvet vipper og bryn med farve baseret på planteekstrakter, uden ppd, der er velegnet til sarte og sensitive hudtyper. ”Personligt kan jeg ikke selv få armene ned, idet jeg i mange år har været allergisk over for det almindelige farve med ppd. jeg har afprøvet der og YES nu kan jeg også få farvet bryn og vipper”, fortæller Laila om opfindelsen.

Kunderne skriver…
Klinikkens Facebookside er fyldt med positive kommentarer, og vi har her plukket nogle af roserne:

”Laila er så dygtig til sit arbejde. Det er altid så rart at være der. Virkelig fint og hyggeligt sted” – Maria

”Dejligt sted. Perfekt resultat hver gang. Super behandling. Føler mig så godt tilpas.” – Trine

”Fantastisk sted, hyggelige lokaler og en dejlig og afslappende atmosfære og meget dygtigt personale.” – Hanne

”Skønheden Aphrodite er stedet hvor du både mentalt og fysisk bliver forkælet og går derfra med stort velbefindende” – Ole

 


sølvpartner