Kings & Queens Slagelse
Nytorv 11a
4200 Slagelse
Tlf. 58 50 09 07

Følg Kings & Queens Slagelse på Facebook

Åbningstider
Mandag-fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 16.00
Søndag: 11.00 – 15.00

Streetwear og modetøj i Slagelse
Hos Kings & Queens i Slagelse finder du et stort udvalg af modevarer til både prinser og prinsesser, konger og dronninger. Du kan handle i den fysiske butik på Nytorv eller via webshoppen, hvor der er mindst lige så stort et udvalg af modetøj til begge køn.

Mode til pigerne
Kings & Queens har et flot udvalg af fashion til piger i alle aldre med mærker som bl.a. Moss Copenhagen, Sisters Point, Levi’s, Calvin Klein og Pieces. Her er der alle muligheder for at forny garderoben, både når det gælder tøj til hverdagen, tøj til fest og til helt særlige lejligheder. Butikken fører både billige basisstyles og lækre, trendy sæsonmodeller fra de store modemærker.

Her finder du jeans, shorts, bukser & leggings, strik, sweatshirts og bluser. Udvalget af kjoler og nederdele er stort, og her finder du alt fra praktiske hverdagskjoler til prægtige festkjoler. Kings & Queens fører også et stort udvalg af undertøj og badetøj,så du kan blive klædt på fra inderst til yderst.

Tøj til herrerne
Til herrerne tilbyder Kings & Queens i Slagelse mærker som Just Junkies, Gabba, Tommy Hilfiger, Nike, Calvin Klein, Mads Nørgaard, Rains, Woodbird og mange flere. Her kan du finde dine næste jeans, t-shirts, sweatshirts og hoodies, skjorter og sko.

Udvalget er stort, der er tøj i alle prisklasser, og ofte gode specialtilbud. Butikken bruger tid på at udvælge herrejeans med et komfortabelt snit, som føles behagelige at have på, samtidig med at de ser godt ud. Her kan du vælge mellem slim fit, regular fit og baggy fit – klassisk sort eller rå forvasket.

Du finder også et stort udvalg af t-shirts og sweatshirts. En sweatshirt er perfekt hverdagstøj til skole, job og fritid, men kan også bruges til fest i kombination med et par smarte jeans. Skal du til en finere fest, har Kings & Queens også et stort udvalg af blazere og suits fra Gabba, Les Deux og Black Rebel.

Butikken på de sociale medier
Du kan følge med i butikkens nyheder på de sociale medier. Kings & Queens er aktive på Facebook, hvor du kan se smagsprøver på nye varer på hylderne og få oplysninger om udsalg og andre gode tilbud.

sølvpartner