Strikkenet
v/ Annette Topholm Hansen
Bredegade 4
4200 Slagelse
Annette@strikkenet.dk
20 14 81 24

Følg Strikkenet på Facebook 

Strik uden stress
I gamle dage skulle enhver kompetent kvinde kunne strikke for at kunne fremstille tøj til sig selv og familien. Med moderniseringen er alt tøj, fremstillet i fjerne lande, blevet relativt meget billigere, men der er mange andre grunde til at strikke. Og strikket det bliver der stadig, i by og på land. I en moderne, ofte stresset hverdag, associeres strikketøjet med afslapning og hygge, og der opstår koncepter som ’knitfullness’, altså mindfulness med strikning.

Test viser da også, at strikning kan lindre både depression, stress og søvnløshed, fordi man beroliger en overanstrengt hjerne med håndarbejde. Dels føles det skønt at have blødt og lækkert garn mellem hænderne, dels er det dejligt at opnå et flot resultat, et stykke hjemmelavet tekstil til klædeskabet eller boligindretningen, til en selv eller til en gave. Det kan godt være, man kan få strikvarer billigt fra eksempelvis fjernøsten, men kvaliteten er sjældent som det, man selv strikker, hverken i materiale eller udførelse.

Er du en af de mange, der elsker at strikke i Slagelse, kender du sikkert Strikkenet. Fans af garn kommer her i drømmeland – og mulighederne er rigtig mange.

Kæmpeudvalg af garn og tilbehør
Når du træder ind i den farverige butik i Bredegade, bliver du mødt af smil og god service af indehaveren Annette Topholm Hansen. Butikken er indrettet med et lille sofaarrangement, så har du manden med, kan han læse, mens du henter inspiration og varer til dine næste strikkeprojekter.

Butikken har et kæmpeudvalg af kvalitetsgarn fra Filcolana, Drops, Dale, Cewec, Manos del Uruguay, Opal og Järbo. Desuden er der et bredt sortiment af KnitPros strikkepinde, hæklenåle og tilbehør fra Go Handmade. Derudover forhandles opskrifter og tilbehør fra Petiteknit.

Strikkenet tilbyder gratis forsendelse på alle ordrer over 500 kr., der leveres i Danmark til nærmeste pakkeshop. Butikken kan også sende til Europa – ring og hør nærmere vedr. fragtpris.

Passion for håndarbejde
Man går ikke ned på udstyr i Slagelses strikkebutik. Heller ikke på god vejledning. Annette har strikket og hæklet siden hun var otte år. Vil du gerne blive bedre til at strikke, er Annette god til at lære fra sig. Strikkenet afholder bl.a. meget populære strikkecafeer, hvor du kan medbringe dit strikke- eller hækletøj og hygge dig sammen med andre, som deler din passion for håndarbejde. Der serveres kaffe og kage, og udover hyggen, er der masser af muligheder for at blive vejledt, hvis du er gået i stå med et projekt. Tilmeld dig her. 

Holdene bliver hurtigt fyldt op, men du er altid meget velkommen til at kontakte Strikkenet, hvis du har spørgsmål til garn, opskrifter eller andre ting.

Superfint garn
Mange kunder i Slagelse anbefaler Strikkenet – her et lille udpluk:

”Super god service. Anette svarer hurtig og leverer hurtigt.” – Karina

”Dygtig og god vejledning. Dejlig butik at komme i.” – Gitte

”Skønne varer til en god pris og meget hurtig levering” – Marlene

”Super fin service, hurtige forsendelser, og dejligt med små gaver i pakken, kan kun anbefale strikkenet, super fint garn at strikke med.” – Susanne

sølvpartner