Så har Brian fra Cirkusland trukket 2 vindere af konkurrencen på Facebook, og de er:

Susanne H. Sandholdt fra Vemmelev
Kim Kristensen fra Slagelse

Stort tillykke til dem begge og på gensyn i Cirkusland i vinterferien!

Nye forlystelser i Cirkusland
Få en hyggelig familieoplevelse, når Cirkusland i Årslev udenfor Slagelse åbner dørene op med nye shows i vinterferien fra 10. til 18. februar 2024 – alle dage kl. 10-16.

Cirkusland har i de seneste par år anskaffet flere nye forlystelser, blandt andet findes der flere legelande (legepladser indendørs flere steder i parken), så der er rigeligt til en hel dag med oplevelser. I vinterferien 2024 kan du også opleve Max, Dut og Dino på den store showscene i Magic Circus Kingdom.

Et rigtig sjovt familie-børneshow med de elskelige figurer Professor Max, hans søde assistent Dut og en lidt farlig 65 millioner år gammel dinosaur ved navn Dino. Der er noget magisk tryllestøv over dette herlige familieshow, hvor publikum bliver revet med fra start til slut. Herlige nye kendte børnesange vil blive sunget live, og børnene tager aktivt del i showet.

Oplevelser for hele familien
Hele dagen har gæsterne mulighed for sammen at gå på opdagelse i vores cirkuspark og komme tættere på cirkuslivet. Prøv cirkusskolen og lær tricks af vores artister. I vil også kunne møde Mister TIK TAK der er tilbage på gæstevisit i vinterferien rundt omkring i parken. Alle aktiviteter og shows er gratis, når entreen er betalt, så der opstår ingen uventede udgifter.

Shows i vinterferien 2024
I løbet af dagen har du mulighed for at opleve forskellige shows. Bl.a. cirkusforestilling i Cirkus Landino, hvor du kan opleve dygtige artister, dejlige dyr og meget mere. Det hele bliver præsenteret af sprechstallmeister Suzanne Berdino
Cirkuspark og legeland i al slags vejr

Temaparken byder på indendørs prøvemanege, vores helt eget cirkusmuseums cirkusudstilling med både antikke og nyere cirkusting. Og vores mekaniske Cirkusudstilling. Stort indendørsområde med alt fra minigolf, klatreborg, legetårn til cafe og showscene. Prøv bl.a. vores lille tog og andre spændende ting. Vores indendørs område er behageligt opvarmet.

Praktisk info om Cirkusland i Slagelse
Åbningstider i vinterferien:
Den 10. – 18. februar. Åbent alle dage kl. 10-16.

Priser 2024:
Entrébillet pr. person 179 kr.
Familieentrébillet 4 personer 656 kr.

Nyhed ! Vinterferiekort Gælder alle dage i vinterferien for 1 person. (kortet er personligt) 449 kr.
Når entréen er betalt er alle shows, forlystelser, aktiviteter samt parkering gratis.

Se mere om dagsprogrammet på cirkusland.dk

Adresse:
Cirkusland, Årslevvej 6, 4200 Slagelse.

Det er muligt at købe mad og drikke til rimelige priser i Cirkuslands Bistro.