I over 100 år har Korsør Ligkistemagasin hjulpet familie og venner i Slagelse og omegn med at sige farvel til deres nærmeste. Alle bedemændene hos Korsør Ligkistemagasin er eksamineret bedemand, og bliver løbende efteruddannet. De sætter en stor ære i at yde den bedste service og faglige viden, og de udarbejder altid i forbindelse med en samtale et økonomisk overslag, som sikrer overblik og tryghed i hele forløbet.

Bedemandsforretningen i Korsør drives i dag af 3. og 4. generation – Heidi og Otto Nielsen, datter og fader. Tillid er måske det ord, som beskriver deres arbejde bedst. De mødes med dig i de smukke lokaler på Jens Baggesensgade eller hvor end i Slagelse Kommune det passer dig bedst.

Personlig afsked
De hjælper dig med at planlægge en personlig og nærværende afsked med din kære. Derfor vil du opleve, at de spørger ind til afdødes personlighed og liv under samtalen. Hos Korsør Ligkistemagasin er de også gode til at tale med børnene om det de gør. Måske har børnene brug for at se afdøde, og på denne måde få sagt farvel.

Følg Korsør Ligkistemagasin på Facebook