Sommerblomster skaber liv i haven, og de fleste fortsætter med at blomstre helt indtil frosten sætter ind. Med et stort udvalg af blomster er det let at finde en god løsning til din have med råd og vejledning fra Høng Planteskole, som har masser af glade kunder i både Høng og Slagelse.

Dit Slagelse var på besøg og fik købt en super flot kødædende plante med hjem. Der var masser af blive forelsket i, så det bliver ikke sidste gang, der skal handles her – både til hjemme og gode gaver. 

Med et stort udvalg af planter både i sommer- og vinterhalvåret er det let at finde en god løsning til din have med råd og vejledning fra Høng Planteskole. Sortimentet er meget bredt i buske og træer, og man kan finde mange specielle planter man ellers ikke ser så tit i handlen.

Ønsker du høje blomster i baggrunden af bedet, lave kantplanter til fronten, eller vil du etablere et bed, hvor blomsterne breder sig vildt, så er der mange kombinationsmuligheder og et stort artsudvalg i alle farver og former.

Du får råd og vejledning om vanding og den lette vej til at skabe en sund og næringsrig jord til planterne i haven og i krukker.

Vil du vide mere om butikken, så læs videre på Dit Slagelses partnerside her.