Bilsyn Sjælland ApS 
Kalundborgvej 88
4200 Slagelse
Tlf: 53 40 60 80

Book bilsyn online 

Følg Bilsyn Sjælland på Facebook 

Åbningstider
Mandag 8-16
Tirsdag 8-16
Onsdag 8-16
Torsdag 8-17
Fredag 8-15
Lørdag 9-13
Søndag lukket, eller efter aftale

Flotte lokaler, behagelig service, kaffe på kanden
Bilen er for de fleste en stor investering, der fra tid til anden skal ‘synes’ og vedligeholdes. Bilsyn Sjælland i Slagelse beskæftiger dygtige folk, der som firmanavnet indikerer har specialiseret sig i syn; periodesyn, registreringssyn, omsyn og toldsyn.

Firmaet forener god service med uhørt lave priser – en kombination der gør at Bilsyn Sjælland i Slagelse har mange gengangere i kundekredsen. Når kunderne træder ind på Kalundborgvej mødes de af smilende personale. De nyder en kop friskbrygget kaffe i venteværelset, og de er også meget velkomne til at kigge med under synet af bilen.

Bilen skal synes hvert andet år
Som det er de fleste bilejere bekendt indkalder Færdselsstyrelsen til periodisk syn otte uger inden synsfristen. Første gang din bil bliver indkaldt til syn er fire år efter, at bilen første gang er indregistreret. Derefter er det hvert andet år, når der er tale om en almindelig person- eller varebil.

Formålet med bilsyn er at sikre færdselssikkerheden og miljøet. F.eks. kontrolleres styretøj, dæk, lygter, blinklys, bærende dele samt kulilte.

Ved et registreringssyn tager Bilsyn Sjælland en konkret, praktisk gennemgang og kontrol af køretøjet, f.eks, i forbindelse med bilen skal indregistreres, eller hvis der er konstruktive ændringer på køretøjet.

Ved import af biler og motorcykler til Danmark, skal registreringssynet suppleres af et toldsyn. Bilsyn Sjælland udarbejder en rapport udfra synet med information om køretøjets identitet, kilometerstand, udstyr og stand generelt. Toldsynsrapporten, der gælder et år, skal efterfølgende afleveres til SKAT for værdiansættelse af køretøjet.

Altid fast lavpris
Bilsyn Sjælland i Slagelse tilbyder et af Danmarks billigste bilsyn, periodesyn, registreringssyn, omsyn og toldsyn af biler, motorcykel og trailer. De kan bl.a. hjælpe dig med bureaukratiet i forbindelse med omregistrering, nedvejning, nummerpladesalg og -afmelding. Bilsyn Sjælland har alle de nødvendige godkendelser, der sikrer dig en professionel behandling af dit køretøj.

De servicerer både privatkunder og erhvervskunder. Hvis du har en virksomhed med et stort antal biler, kan du med fordel indgå en erhvervsaftale hos Bilsyn Sjælland. Hermed får du en månedlig faktura og gode rabatter.

Kan kun anbefales
På sociale medier gives megen ros til Bilsyn Sjælland, f.eks….

”Super service! Fik synes 2 x mc og en fantastisk service… Vil klart anbefale!” – Thomas

”Kan på det varmeste anbefale Bilsyn Sjælland, virkelig god service og vil helt klart anbefale stedet til andre” – Vicky

”Kan kun anbefales! Flotte lokaler, behagelig service og kaffe på kanden” – Kristina

Kontakt Bilsyn Sjælland – Slagelse


sølvpartner