Marias Køreskole
Løvegade 42 i Slagelse
Algade 30b i Skælskør
26 23 40 21
Maria.koreskole@gmail.com

Følg Marias Køreskole på Facebook og Instagram

Moderne køreskole med god stemning
Hvis man ikke ligefrem har benzin i blodet, kan det være angstprovokerende, når man skal lære at køre bil. Hvordan finder man koblingspunktet, og holder nerverne til første gang på motorvejen eller kørsel i mørke? Og lærer man egentligt nogensinde at parallelparkere? Det er altid lidt skræmmende at lære noget nyt, især noget som kan være decideret livsfarligt, hvis man ikke ved hvad man gør. Derfor er det rart, at man kan gå i en køreskole med dygtige kørelærere, der vejleder og støtter på den helt rigtige måde. Det finder man hos Marias Køreskole, som har afdelinger i både Slagelse og Skælskør, og som netop har åbnet en ny afdeling i Ringsted.

For dem, der har benzin i blodet, kan mængden af teori og praktik bag rattet lyde som at blive sat tilbage i tiden til dengang, hvor der skulle terpes tyske verber og skrives dansk stil. Marias Køreskole rummer naturligvis skolebænke i deres byer, men også en hel masse andet. Og det, som er kendetegnende for en moderne køreskole som Marias Køreskole er, at underviserne er i stand til at skabe en inspirerende stemning, som gør det spændende at følge holdet og støtte hinanden. Den gode stemning i teorilokalet og også ude på manøvrebanen gør praktikken i bilen eller på motorcyklen sammen med kørelæreren mere afslappet. Arbejdet frem mod at få ”pappet” med hjem kan være en inspirerende, og der knyttes ofte venskaber under kurserne, som holder langt ud over den tid, som forløbet udfordring normalt varer.

Det skal være både sjovt og trygt
“Det er vigtigt vi hygger undervejs, men vi gør meget op i, at det skal gøres ordentligt,” siger indehaver og direktør Maria Kousgaard for at understrege, at selvom stemningen bliver munter, lægger køreskolen i Slagelse vægt på disciplin, fokus og trafiksikkerhed, så du ikke spilder tiden, og trygt kan bevæge dig ud på vejen alene, når kørekortet er i hus.

Maria er uddannet kørelærer hos Dansk Kørerlærerskole i Brøndby i 2011. Maria er også ’Særlig godkendt kørelærer’, hvilket vil sige, at hun både uddanner nye bilister og kørelærere.  Ved sin side har hun Jeff Hansen som medejer og en af køreskolens erfarne kørelærer og instruktører. Jeff har en baggrund fra autobranchen og er oprindeligt uddannet automekaniker. Han har desuden været værkfører og meget andet på flere store værksteder, og har derfor en bred teknisk viden. Ligesom Maria underviser også Jeff kørelærere.

Vil du starte på et af de nye hold kan du tilmelde dig på hjemmesiden. Du kan tilmelde dig både kørekort til bil og mc i både Slagelse og Skælskør. Marias Køreskole har flere gode tilbud, bl.a. Lovpakken, der indeholder alle de lovpligtige timer, som skal tages for at du kan få kørekort til bil, incl. teoriundervisning, manøvrebane og køreteknisk anlæg. Betalingen kan deles op i 3 rater. 

Pas nu godt på dig selv og kør pænt
Med den gode stemning på Marias Køreskole bliver det en fornøjelse at tage kørekort, og så ”kører det bare” for de nye bilister. På køreskolens Facebookside kan du løbende se glade nyuddannede bilister blive lykønsket. Og de returnerer en masse gode anmeldelser til køreskolen – vi citerer her et lille udpluk:

”Fantastisk kørelærer med god forståelse og tålmodighed. Kan varmt anbefales” – Daniel

”Professionel og gennemført undervisning. Kom nemt igennem det hele med en dygtig kørelærer” – Mikkel

”Har netop afsluttet et fantastisk forløb på Marias køreskole, med Jeff som kørelærer.
Det har været super godt hele vejen igennem. Man kan mærke der bliver værnet rigtig meget om alle elever, de er alle sammen nede på jorden og giver sig god tid” – Diana

”Maria er en mega god kørelærer! Hun kan klart anbefales. Giver sig tid til at lære hver enkel person at kende, får dig til at slappe af, får teoriundervisningen til også at være sjov, og forklarer teorien lige så mange gange som du har brug for. Hun terper teoriprøve tidligt i forløbet, så du får en fornemmelse af hvordan de fungerer. Og udover det så er hendes teorilokaler rigtig hyggelige” – Amanda

sølvpartner