Wittendorff Pleje og Anlæg
Vollerupvej 32
4200 Slagelse
22 73 73 25
wittendorffplejeoganlaeg@gmail.com

En fin omkransning af haven
”Tusinde tak for det store arbejde med at få vores hæk til at ligne en hæk igen.” Sådan lyder det fra en af kunderne hos Wittendorff Pleje og Anlæg på deres Facebookside, og hvem vil ikke gerne have en veltrimmet hæk?

Hækken er en af de mest populære former for afskærmning af haven, men en hæk kan også bruges som rumdeling i haven, f.eks. ved terrassen. Uanset om du vælger bøg, liguster eller thuja, har du med et levende hegn en skøn baggrund for havens bede og belægninger.

Men hækken skal klippes, mindst en gang om året, og det kan være en uoverkommelig opgave, især hvis den er blevet høj. Derefter kommer den byrdefulde bortkørsel af hækkeafklippet.

Wittendorff Pleje og Anlæg klipper dine hæk flot, uanset den ønskede højde, og de kører naturligvis alt haveaffaldet væk bagefter. Skal du have beskåret buske og træer, kan de også hjælpe.

Træfældning og rodfræsning
Måske er det på tide at det selvsåede eller syge træ bliver fældet? Lasse Wittendorff Larsen har også erfaring inden for træfældning og tilbyder at fælde både små og mellemstore træer. Som noget nyt har Wittendorff Pleje og Anlæg investeret i en effektiv rodfræser, så de nemt og hurtigt kan fjerne træstubbe og andre genstridige rødder.

”Står I og har en stub, som I er ved og være trætte af, og som I ikke orker og grave op, så har vi løsningen,” fortæller Lasse Wittendorff Larsen.

”Med en rodfræser fræser vi stubben 15-30cm ned under jordoverfladen, og så skal man bare dække til med jord bagefter.”

Resultatet er plan jord perfekt til anlæggelse af græsplæne eller bede!

Nyt bed eller terrasse
Har du et bed, hvor ukrudtet har taget magten, kan Lasse og hans medarbejdere også hjælpe. De uønskede planter fjernes til fordel for genbrugte eller nye skønne stauder og buske. Omkring bedet kan der eksempelvis lægges sten. Et velanlagt bed med planter der trives er meget nemmere at passe, fordi de bunddækkende stauder holder ukrudtet væk.

Wittendorff Pleje og Anlæg kan også renovere eller lægge en ny terrasse, indkørsel eller sti. Er der niveauforskelle i din have, så du har brug for en trappe, må du hellere ikke tøve med at kontakte dem for et uforpligtende tilbud:

22 73 73 25
wittendorffplejeoganlaeg@gmail.com

sølvpartner