Forårskoncert med Danmarks Underholdningsorkester
– Et spirende møde mellem Vivaldi, lyrik og Sonja Richter

Musik, lyrik og æstetik går op i en højere enhed til Danmarks Underholdningsorkesters Forårskoncert, som turnerer mellem slotte og teatre på tværs af Danmark denne maj.

Danmarks Underholdningsorkester inviterer til et nyt tværæstetisk koncertformat med foråret som tema. Publikum kan se frem til at blive berørt, beriget og inspireret af nogle af de smukkeste satser af Vivaldi og udvalgt lyrik af blandt andre Shakespeare, Inger Christensen og Naja Marie Aidt.

En smuk lyssætning indrammer helhedsoplevelsen af kunst og kultur, når orkestrets strygere sammen med Jakob Lorentzen på cembalo og sopran Dénise Beck giver deres fortolkning af Vivaldis sprudlende, dramatiske og rørende musik.

Disse perler af barokmusikkens mester, Vivaldi, understøttes af og kædes sammen med udvalgte digte, der belyser forårets stemninger og følelser, fremført af skuespiller Sonja Richter.

Hvad end man er en garvet kender af Vivaldis musik eller skal opleve den live for første gang, kan man regne med at gå fra koncerten en unik oplevelse rigere.

Medvirkende:

Skuespiller: Sonja Richter
Sopran: Dénise Beck
Cembalo: Jakob Lorentzen
Koncertmester og dirigent: Erik Heide
Strygere fra Danmarks Underholdningsorkester

Program:

Satser fra flg værker:
L’Olimpiade RV 725, Overture
L’Olimpiade RV 725, “Siam Navi all’onde algenti”
Concerto for strings RV 159
Gloria, Domine Deus RV 589
Tito Manlio RV 738, “Sonno, se pur sei sonno”
Concerto for 2 violins RV 522
Concerto for strings RV 146
Four Seasons RV 269, Spring
Concerto for strings RV 127

Den varer ca. 90 minutter uden pause.

Bestil billet her

Pressefoto