Foto: Svøm Slagelse Korsør

Svøm Slagelse Korsør
Antvorskov Allé 133
4200 Slagelse
40 48 05 63

Bliv medlem

Følg Svøm Slagelse Korsør på Facebook 

Som en fisk i vandet
Når sommerferien er på sit højeste prøver mange danske skolebørn kræfter med vandet ved pools, søer og strande i ind- og udland. Skolesommerferien er også det pusterum, hvor mange familier overvejer, hvad børnene skal beskæftiges med i fritiden, når skolen starter igen i august. Måske kunne de blive lidt bedre til at svømme?

Hvis de gerne vil gå til svømning, skal de være hurtige ved tasterne. Svøm Slagelse Korsør åbner for tilmeldingen til næste sæson den 1. juli, og sæsonen starter omkring den 20. august. Klubben byder på virkelig mange hold til forskellige aldersgrupper og svømmefærdigheder.

Foto: Svøm Slagelse Korsør

Toppræstationer på flere niveauer
Vil man gerne holde svømmeformen ved lige i sommerferien, arrangerer Svøm Slagelse Korsør Sommer Camps – også kaldet Aqua Camps på forskellige niveauer, herunder den populære Ocean Rescue Camp, hvor deltagerne kan træne livredning i Korsør.

Svømmeklubben har hold til de mindste haletudser og eliten, der henter præmier hjem i konkurrencer. F.eks. deltager mange svømmere fra Slagelse i det stærkt besatte landsstævne HC Andersen Swim Cup. De lykkelige få, der når helt til Eventyr Finalerne, får lov at dyste om kontante pengepræmier, og på sejrsskamlen har man for nylig set bl.a. Gustav Jørgensen.

Vandpolo og tri-træning
Svøm Slagelse Korsør har en vandpoloafdeling, som har sin egen facebookside, og som i højt gear konkurrerer med dygtige hold fra andre lande med tradition for vandsport på højt plan.

Nogle mener, at de sejeste atleter er dem, der både kan svømme, løbe og cykle langt og hurtigt. Svøm Slagelse Korsør samarbejder med Slagelse Triathlon Klub.

En fællesnævner for alle de forskellige hold og klubber i klubben er respekten for forskellighed – de forskellige distancer, niveauer og ambitioner med fokus på at alle får optimalt udbytte uanset niveau.

Foto: Svøm Slagelse Korsør

”Fedt sted at træne”
Svøm Slagelse Korsør er på Facebook, hvor du kan følge med i nogle af de mange nye tilbud og læse hvad medlemmerne synes om det hele, f.eks….

”Fantastiske instruktører, rummelige og hjælpsomme hele vejen rundt, super arrangementer” – Anja

”Verdens bedste instruktører som er så gode til børn. Min søn glæder sig hver gang” – Heidi

”Fedt sted at træne. Masse muligheder og nye træningsformer” – Jeanette

 


sølvpartner